Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobby blue bland Songtekst: turn on your love light

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobby blue bland - turn on your love light ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van turn on your love light? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobby blue bland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobby blue bland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals turn on your love light .

Origineel

Without a warning you broke my heart, takin' it baby, tore it apart And you left me standin' in the dark, said your love for me was dyin' Come on baby, baby please come on baby, cause I'm on my knees Turn on your lights let it shine on me shine on your love light Let it shine on me let shine, let it shine, let it shine When I get lonely in the middle of the night And I need you darlin' to make things all right So come on baby, baby please and I'm beggin' you baby cause I'm on my knees, Turn on your lights let it shine on me Turn on your love light let it shine on me Let it shine, let it shine, let it shine Without a warning you broke my heart, takin' it baby, tore it apart And you left me standin' in the dark, shine your love for me was dark Come on baby, baby please come on baby, cause I'm on my knees Turn on your lights let it shine on me shine on your love light Let it shine on me let shine, let it shine, let it shine

 

Vertaling

Zonder waarschuwing brak je mijn hart, nam het baby, scheurde het uit elkaar En je liet me in het donker staan, zei dat je liefde voor mij op sterven lag Kom op schatje, schatje alsjeblieft kom op schatje, want ik zit op mijn knieën Doe je lichten aan, laat het op mij schijnen, schijn op je liefdeslicht Laat het op mij schijnen laat het schijnen, laat het schijnen, laat het schijnen Wanneer ik eenzaam ben in het midden van de nacht En ik heb je nodig schat om alles goed te maken So come on baby, baby please and I'm beggin' you baby cause I'm on my knees, Doe je licht aan, laat het op mij schijnen Doe je liefdeslicht aan, laat het op mij schijnen Laat het schijnen, laat het schijnen, laat het schijnen Zonder waarschuwing brak je mijn hart, nam het baby, scheurde het uit elkaar And you left me standin' in the dark, shine your love for me was dark Kom op schatje, schatje alsjeblieft kom op schatje, want ik zit op mijn knieën Doe je lichten aan, laat het op mij schijnen, schijn op je liefdeslicht Laat het op mij schijnen laat het schijnen, laat het schijnen, laat het schijnen