Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobby caldwell Songtekst: open your eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobby caldwell - open your eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van open your eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobby caldwell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobby caldwell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals open your eyes .

Origineel

I see you, in a lonely place How can you be so lost You're still regretting the love you left, left behind Oh darling, I've seen you go through a change Sitting alone each night Are you expecting to find a love, love that's right Darling open your eyes Let me show you the light Girl you'll never find a love that's right Darling open your eyes Let me show you the light Girl you think you're so wise There are times, when you'll need someone I will be by your side I'll take my chances before they pass, pass me by Oh darlin, there is a light that shines, special for you and me You need to look at the other side You'll agree Darling open your eyes Let me show you the light You may never find a love that's right Darling open your eyes Let me show you the light You may never find a love that's right Darling open your eyes Let me show you the light You may never find a love that's right Darling open your eyes Let me show you the light Girl you think you're so wise You may never find a love that's right

 

Vertaling

Ik zie je, op een eenzame plek Hoe kun je zo verloren zijn Je hebt nog steeds spijt van de liefde die je verliet, achterliet Oh schat, ik heb je door een verandering zien gaan Elke nacht alleen zittend Verwacht je een liefde te vinden, een liefde die juist is Lieverd, open je ogen Laat me je het licht zien Meisje je zult nooit een liefde vinden die juist is Lieverd open je ogen Laat me je het licht zien Meisje je denkt dat je zo wijs bent Er zijn tijden, dat je iemand nodig hebt Ik zal aan je zijde staan Ik grijp mijn kansen voordat ze voorbij gaan, aan mij voorbij gaan Oh schat, er is een licht dat schijnt, speciaal voor jou en mij You need to look at the other side Je zult het met me eens zijn Lieverd, open je ogen Laat me je het licht zien Misschien vind je nooit een liefde die goed is Lieverd, open je ogen Laat me je het licht zien Misschien vind je nooit een liefde die juist is Lieverd, open je ogen Laat me je het licht zien Misschien vind je nooit een liefde die juist is Lieverd, open je ogen Laat me je het licht zien Meisje je denkt dat je zo wijs bent Je vindt misschien nooit een liefde die juist is