Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobby darin Songtekst: early in the morning (the rinky dinks)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobby darin - early in the morning (the rinky dinks) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van early in the morning (the rinky dinks)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobby darin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobby darin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals early in the morning (the rinky dinks) .

Origineel

Well... You're gonna miss me Early in the mornin' One of these days ... oh, yeah... Well ... you're gonna want me Early in the mornin' When I'm away ... don't ya know ... Yes ... you'll be sorry For the times I cried You'll be sorry For the time you lied ... Well ... you're gonna miss me Early in the mornin' One of these days ... whoa, yeah ... Well ... ya know a rollin' stone Don't gather no moss And you cross your bridge When it's time to cross Well ... you broke my heart When you said goodbye Now the milk is spilt But you're gonna cry Yeah ... early in the mornin' You're gonna know That I was right ... oh, yeah ... yeah ... Well ... early in the mornin' When there's nobody To hold you tight ... oh, oh ... Well ... you're gonna want me Want me bad You're gonna miss The best man you ever had Yes... you're gonna miss me You're gonna want me One of these days Whoa, don't ya know ... yeah ... Oh, yeah ... Well ... you're gonna want me Want me bad You'll miss the best man You ever had Well ... you're gonna miss me You're gonna want me One of these days ... oh, yeah... Early in the mornin'... Early in the mornin'... Early in the mornin'...

 

Vertaling

Nou... Je gaat me missen Vroeg in de morgen Een dezer dagen... oh, ja... Nou... je gaat me willen Vroeg in de morgen Als ik weg ben... weet je dat niet... Ja... je zult spijt hebben Voor de keren dat ik huilde Het zal je spijten Voor de keren dat je loog... Nou... je zult me missen. Early in the mornin' Een dezer dagen... whoa, ja... Nou... je weet dat een rollende steen Don't gather no moss And you cross your bridge When it's time to cross Nou... je brak mijn hart When you said goodbye Nu is de melk gemorst But you're gonna cry Ja... vroeg in de morgen. Je zult weten Dat ik gelijk had ... oh, ja ... ja ... Wel... vroeg in de morgen When there's nobody om je vast te houden... Well ... you're gonna want me Je wilt me heel graag Je gaat missen De beste man die je ooit had Ja... je gaat me missen Je zult me willen Een dezer dagen Whoa, don't ya know ... yeah ... Oh, ja... Well ... you're gonna want me Want me bad Je zult de beste man missen You ever had Nou... je gaat me missen Je zult me willen Een dezer dagen... oh, ja... Vroeg in de morgen... Vroeg in de morgen... Vroeg in de morgen...