Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobby darin Songtekst: it s you or no one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobby darin - it s you or no one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it s you or no one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobby darin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobby darin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it s you or no one .

Origineel

How did I know that the warmth of the glow would last And how did I guess that the long loneliness was past I merely looked at you and I knew then and there I knew It's you or no one for me I'm sure of this every time we kiss Now and forever when forever is done You'll find that you are still the one So please don't say no to my plea 'Cause if you do then I'm all through There's this about you My world's an empty world without you It's you or no one for me It's a matter of now and forever When forever is all done You'll find you are still the one So please don't say no to my plea 'Cause if you do then I'm all through There's this about you My world's an empty world without you It's you or no one for me It's you or no one for me It's you or no one for me

 

Vertaling

Hoe wist ik dat de warmte van de gloed zou blijven En hoe wist ik dat de lange eenzaamheid voorbij was Ik keek alleen maar naar je en ik wist toen en daar dat ik het wist Het is jij of niemand voor mij Ik ben er zeker van elke keer als we kussen Nu en voor altijd wanneer voor altijd voorbij is zul je merken dat jij nog steeds de ware bent Dus zeg alsjeblieft geen nee op mijn smeekbede Want als je dat doet, ben ik er geweest Er is dit aan jou Mijn wereld is een lege wereld zonder jou Het is jij of niemand voor mij Het is een kwestie van nu en voor altijd Als voor altijd voorbij is zul je merken dat je nog steeds de ware bent Dus zeg alsjeblieft geen nee op mijn smeekbede Want als je dat doet, ben ik er geweest Er is dit aan jou Mijn wereld is een lege wereld zonder jou Het is jij of niemand voor mij Het is jij of niemand voor mij Het is jij of niemand voor mij