Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobby darin Songtekst: pity miss kitty

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobby darin - pity miss kitty ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pity miss kitty? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobby darin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobby darin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pity miss kitty .

Origineel

Pity, pity, pity, Miss Kitty Have a little mercy on me Well pity, pity, pity, Miss Kitty Won't you set my poor heart free? You know Johnny B. Goode and Zorro, too Can't love you any more than I do. Pity, pity, pity, Miss Kitty Didn't I buy you new shoes? Well-a well-a well-a Pity, pity, pity, Miss Kitty I even paid your dues Be my kewpie doll, return to me We'll be as happy as we can be. Won't you wear my ring around your neck We'll be walkin' down the aisle, never lookin' back For your precious love I'd swim the sea I'd give up Skinny Minnie and her sister Jennie Lee. Well pity, pity, pity, Miss Kitty How long are you gonna make me wait? Well-a well-a well-a Pity, pity, pity Miss Kitty All you gotta do is name the day I'm in endless sleep, oh lonesome me Come on Kitty, have pity on me. Oh, won't you wear my ring around your neck We'll be walkin' down the aisle, never lookin' back For your precious love I'd swim the sea I'd give up Skinny Minnie and her sister Jennie Lee. Well pity, pity, pity, Miss Kitty How long are you gonna make me wait? Well-a well-a well-a Pity, pity, pity Miss Kitty All you gotta do is name the day I'm in endless sleep, oh lonesome me Come on Kitty, have pity on me. Come on Kitty have pity on me Come on Kitty have pity on me Come on Kitty have pity on me

 

Vertaling

Medelijden, medelijden, medelijden, Miss Kitty Heb een beetje medelijden met me Nou, heb medelijden, heb medelijden, Miss Kitty Wil je mijn arme hart niet bevrijden? Je weet dat Johnny B. Goode en Zorro ook niet meer van je kunnen houden dan ik. Jammer, jammer, jammer, Miss Kitty Heb ik geen nieuwe schoenen voor je gekocht? Nou, nou, nou Jammer, jammer, jammer, Miss Kitty Ik heb zelfs je contributie betaald Wees mijn kewpie-pop, kom bij me terug We zullen zo gelukkig zijn als we maar kunnen. Wil je mijn ring niet om je nek dragen We lopen door het gangpad en kijken nooit om Voor jouw kostbare liefde zou ik de zee overzwemmen Ik zou Skinny Minnie en haar zus Jennie Lee opgeven. Nou jammer, jammer, jammer, Miss Kitty Hoe lang ga je me laten wachten? Nou, nou, nou Jammer, jammer, jammer, Miss Kitty Je hoeft alleen maar de dag te noemen Ik ben in een eindeloze slaap, oh eenzame ik Kom op Kitty, heb medelijden met me. Oh, wil je mijn ring niet om je nek dragen We lopen door het gangpad en kijken nooit om Voor jouw kostbare liefde zou ik de zee overzwemmen Ik zou Skinny Minnie en haar zuster Jennie Lee opgeven. Nou jammer, jammer, jammer, Miss Kitty Hoe lang ga je me laten wachten? Nou, nou, nou Jammer, jammer, jammer, Miss Kitty Je hoeft alleen maar de dag te noemen Ik ben in een eindeloze slaap, oh eenzame ik Kom op Kitty, heb medelijden met me. Kom op Kitty, heb medelijden met me Kom op Kitty heb medelijden met me Kom op Kitty heb medelijden met mij