Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobby darin Songtekst: please help me iu2019m falling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobby darin - please help me iu2019m falling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van please help me iu2019m falling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobby darin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobby darin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals please help me iu2019m falling .

Origineel

Fallin, fallin'! Please help me, I'm fallin' In love with you; Close the door to temptation, Don't let me walk through! Turn away from me, darlin', I'm beggin' you to; Please help me, I'm fallin' In love with you; I belong to another Whose arms have grown cold, But I promised for ever To have and to hold! I can never be free, dear, But when I'm with you, I know that I'm losin' The will to be true! Please help me, I'm fallin', And that would be a sin; Close the door to temptation, Don't let me walk in! For I mustn't want you, But darlin' I do! Please help me, I'm fallin' In love with you.

 

Vertaling

Val, val! Help me alsjeblieft, ik word verliefd op je; Sluit de deur naar verleiding, Laat me er niet doorheen lopen! Keer je van me af, schat, Ik smeek het je; Alsjeblieft help me, ik word In love with you; Ik hoor bij een ander Wiens armen koud zijn geworden, Maar ik heb voor altijd beloofd te hebben en te houden! Ik kan nooit vrij zijn, liefste, Maar als ik bij jou ben, weet ik dat ik verlies De wil om trouw te zijn! Alsjeblieft help me, ik val, En dat zou een zonde zijn; Sluit de deur voor verleiding, Laat me niet naar binnen lopen! Want ik moet je niet willen, Maar schat, dat wil ik wel! Please help me, I'm fallin' verliefd op je.