Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobby darin Songtekst: somewhere

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobby darin - somewhere ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van somewhere? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobby darin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobby darin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals somewhere .

Origineel

Somewhere beyond the sea Somewhere, waiting for me My lover stands on golden sands And watches the ships that go sailing Somewhere beyond the sea He's (She's) There watching for me If I could fly like birds on high Then straight to his (Her) Arms I'd go sailing It's far beyond, a star It's near beyond the moon I know beyond a doubt My heart will lead me there soon We'll meet beyond the shore We'll kiss just as before Happy we'll be, beyond the sea And never again I'll go sailing

 

Vertaling

Ergens achter de zee Ergens, wachtend op mij Mijn geliefde staat op het gouden zand En kijkt naar de schepen die varen Ergens achter de zee Hij is (Zij is) Daar wacht hij op mij Als ik kon vliegen als vogels in de hoogte Dan recht naar zijn (Haar) Armen zou ik gaan zeilen Het is ver voorbij, een ster Het is dichtbij, achter de maan Ik weet zonder twijfel Mijn hart zal me er snel heen leiden We zullen elkaar ontmoeten achter de kust We kussen net als vroeger We zullen gelukkig zijn, achter de zee En nooit meer zal ik gaan zeilen