Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobby goldsboro Songtekst: autumn of my life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobby goldsboro - autumn of my life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van autumn of my life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobby goldsboro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobby goldsboro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals autumn of my life .

Origineel

In the spring of my life she came to me She brought sunshine where winter winds had blown Then I took her for my wife in the spring of my life And she brought me a joy I'd never known And the years they went by in the spring of my life And in summer she blessed me with a child Love continued to grow in the summer of my life And in every morning sun I saw her smile But in the autumn of my years I noticed the tears And I knew that our life was in the past Though I tried to pretend, I knew it was the end For the autumn of my life had come at last Now what, what do you say to a child of ten? How do you tell him his daddy's goin' away? Do I tell him that I reached the autumn of my life And that he'll understand some winter's day?

 

Vertaling

In de lente van mijn leven kwam ze naar me toe Ze bracht zonneschijn waar de winterwind had gewaaid Toen nam ik haar tot mijn vrouw in de lente van mijn leven En ze bracht me een vreugde die ik nooit gekend had En de jaren gingen voorbij in de lente van mijn leven En in de zomer zegende ze me met een kind De liefde bleef groeien in de zomer van mijn leven En in elke ochtendzon zag ik haar glimlach Maar in de herfst van mijn jaren zag ik de tranen En ik wist dat ons leven voorbij was Hoewel ik probeerde te doen alsof, wist ik dat het het einde was Want de herfst van mijn leven was eindelijk gekomen Wat zeg je nu tegen een kind van tien? Hoe vertel je hem dat zijn vader weggaat? Vertel ik hem dat ik de herfst van mijn leven heb bereikt En dat hij het op een winterdag zal begrijpen?