Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobby hebb Songtekst: sunny

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobby hebb - sunny ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sunny? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobby hebb! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobby hebb en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sunny .

Origineel

Sunny Yesterday my life was filled with rain Sunny You smiled at me and really eased the pain Now the dark days are gone, and the bright days are here My sunny one shines so sincere Sunny one so true, I love you Sunny Thank you for the sunshine bouquet Sunny Thank you for the love you brought my way You gave to me your all and all And now I feel ten feet tall Sunny one so true, I love you Sunny Thank you for the truth you let me see Sunny Thank you for the facts from A to Z My life was torn like wind-blown sand And a rock was formed when you held my hand (oh, sunny) Sunny one so true, I love you. Sunny Thank you for the smile upon your face Hmm, sunny Thank you, thank you for the gleam that shows its grace You're my spark of nature's fire You're my sweetplete desire Sunny one so true, yes, I love you

 

Vertaling

Zonnig Gisteren was mijn leven gevuld met regen Zonnig Je lachte naar me en verlichtte echt de pijn Nu zijn de donkere dagen verdwenen en zijn de heldere dagen hier Mijn zonnige schijnt zo oprecht Zonnige zo waar, ik hou van je Zonnig Bedankt voor het zonnige boeket Zonnig Bedankt voor de liefde die je op mijn pad hebt gebracht Je hebt me alles gegeven En nu voel ik me drie meter lang Zonnige zo waar, ik hou van je Zonnig Bedankt voor de waarheid die je me hebt laten zien Zonnig Bedankt voor de feiten van A tot Z Mijn leven was verscheurd als door de wind geblazen zand En er werd een rots gevormd toen je mijn hand vasthield (oh, zonnig) Zonnige zo waar, ik hou van je. Zonnig Bedankt voor de glimlach op je gezicht Hmm, zonnig Bedankt, bedankt voor de glans die zijn gratie laat zien Je bent mijn vonk van het vuur van de natuur Je bent mijn lieve verlangen Zonnige zo waar, ja, ik hou van je