Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobby long Songtekst: sick man blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobby long - sick man blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sick man blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobby long! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobby long en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sick man blues .

Origineel

The darkness hides your eyes, Though it's not for me to tell You never treat me kind You think I'm unwell It's such a shame It's such a shame You tried to give me up and flirted with my time I guess you broke the promise You made somewhere down the line Oh, you're a struggle Oh, you're a struggle You paid for all my pills that left me in the past You were a good girl, honey You just couldn't make it last And your love carries the rhinestone of a plague So bear in mind the lives that you could save 'Cause I'm bound to walk the darkness again And I'm bound to walk the darkness again I know I'm not that easy to live with day to day If you painted your own picture, Then I'd let you have your say Yeah, I'm a sinner Whoa, I'm a sinner But my love, it sits untainted to the rigors of your stare There ain't anybody like you And the fairness of your hair leaves me stranded It leaves me stranded This life it's too long, too long for me to keep You should bear that in mind and try the pain you reap That you reap That you reap And your love carries the rhinestone of a plague So bear in mind the lives that you could save Your love carries the rhinestone of a plague So bear in mind the lives that you could save That you could save 'Cause I'm bound to walk the darkness again And I'm bound to walk the darkness again And I'm bound to walk the darkness again

 

Vertaling

De duisternis verbergt je ogen, Hoewel ik het niet hoef te vertellen Je behandelt me ??nooit aardig Je denkt dat ik ziek ben Het is zo jammer Het is zo jammer Je probeerde me op te geven en flirtte met mijn tijd Ik denk dat je de belofte hebt verbroken Je hebt ergens langs de lijn gemaakt Oh, je bent een worsteling Oh, je bent een worsteling Je hebt betaald voor al mijn pillen die me in het verleden hebben nagelaten Je was een braaf meisje, schat Je kon het gewoon niet lang volhouden En je liefde draagt ??de strass van een plaag Houd dus rekening met de levens die u zou kunnen redden Omdat ik ongetwijfeld weer door de duisternis zal lopen En ik zal zeker weer door de duisternis lopen Ik weet dat ik niet zo gemakkelijk ben om van dag tot dag te leven Als je je eigen foto hebt geschilderd, Dan laat ik je iets zeggen Ja, ik ben een zondaar Whoa, ik ben een zondaar Maar mijn liefde, het zit onaangetast door de ontberingen van je blik Er is niemand zoals jij En de eerlijkheid van je haar laat me gestrand Ik ben gestrand Dit leven is te lang, te lang om te houden U moet dat in gedachten houden en de pijn proberen die u oogst Dat oogst je Dat oogst je En je liefde draagt ??de strass van een plaag Houd dus rekening met de levens die u zou kunnen redden Je liefde draagt ??de strass van een pest Houd dus rekening met de levens die u zou kunnen redden Dat je kunt redden Omdat ik ongetwijfeld weer door de duisternis zal lopen En ik zal zeker weer door de duisternis lopen En ik zal zeker weer door de duisternis lopen