Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobby long Songtekst: the river is long

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobby long - the river is long ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the river is long? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobby long! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobby long en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the river is long .

Origineel

I walked home empty with a sultry dream I tossed a coin onto the icy pond I tripped and fell upon the icy curve The road is short but the river's long I drew my eye onto a woman's smile Told her man that I was running her down We told his friend that I was speaking out, So they put me into the ground On and on they will go Destroying me cruelly Taking off all my my clothes Way back in the day Turn me on upside down Screaming in laughter I was screaming in pain I didn't want to be there They found me covered in it head to toe, wild and rived like some bound up ghost And any day I will lose the fight, But it would hurt my family the most She was heavy and her voice were grim A shaven head-case with a smile turned foul Who didn't know that they were bad and wrong The road is short but the river's long On and on they will go Destroying me cruelly Taken off all my my clothes, way back in the day Turn me on upside down, Screaming in anger I was screaming in pain I didn't want to be there There turns themselves like some western film there's another highway that they cant walk down, a sailing over on a misty gorge The road is short but the rivers long

 

Vertaling

Ik liep leeg naar huis met een zwoele droom Ik gooide een munt op de ijskoude vijver Ik struikelde en viel op de ijzige bocht De weg is kort, maar de rivier lang Ik vestigde mijn blik op de glimlach van een vrouw Zei haar man dat ik haar naar beneden rende We vertelden zijn vriend dat ik me uitsprak, Dus stopten ze me in de grond Ze gaan maar door Mij ??wreed vernietigen Al mijn kleren uitdoen Lang geleden Zet me ondersteboven Schreeuwend van het lachen Ik schreeuwde van de pijn Ik wilde daar niet zijn Ze vonden me van top tot teen bedekt, wild en opgewekt als een of andere vastgebonden geest En elke dag zal ik het gevecht verliezen, Maar het zou mijn familie het meest pijn doen Ze was zwaar en haar stem klonk grimmig Een kaalgeschoren hoofdetui met een lach werd vuil Wie wist niet dat ze slecht en fout waren De weg is kort, maar de rivier lang Ze gaan maar door Mij ??wreed vernietigen Al mijn kleren uitgetrokken, lang geleden Zet me ondersteboven, Schreeuwend van woede Ik schreeuwde van de pijn Ik wilde daar niet zijn Ze draaien zichzelf als een soort westerse film er is nog een snelweg die ze niet kunnen aflopen, een zeil over een mistige kloof De weg is kort maar de rivieren lang