Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobby v Songtekst: nothing on you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobby v - nothing on you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nothing on you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobby v! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobby v en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nothing on you .

Origineel

Don't it feel good' Fool me, love me Kiss me, touch me Treat me like I never did before Skip the bed, we gon stay here on the floor The way you kiss me so softly, I get to love it Loving that we made, never felt it I don't want nobody else but you Girl you do to me what the others can't do You're my heart, girl Soul soul What' oh no You're my heart, girl Soul soul What' oh no These girls ain't got nothing on you, nothing on you Nothing on you, I swear it Ain't got nothing on you, nothing on you I don't care about the other girls lyin' Other girls tryin' to tear us apart No, they got nothing on you, nothing on you She needs me, wants me To love her unconditionally Never met a girl that's down like her before I got it all but we heard it's much more The way you kiss me so softly, I get to love it Loving that we made, never felt it I don't want nobody else but you Girl you do to me what the others can't do You're my heart, girl Soul soul What' oh no You're my heart, girl Soul soul What' oh no These girls ain't got nothing on you, nothing on you Nothing on you, I swear it Ain't got nothing on you, nothing on you I don't care about the other girls lyin' Other girls tryin' to tear us apart They ain't got nothing on you, nothing on you The way you kiss me so softly, I get to love it Loving that we made, never felt it I don't want nobody else but you Girl you do to me what the others can't do You're my heart, girl Soul soul What' oh no You're my heart, girl Soul soul What' oh no These girls ain't got nothing on you, nothing on you Nothing on you, I swear it Ain't got nothing on you, nothing on you I don't care about the other girls lyin' Other girls tryin' to tear us apart They ain't got nothing on you, nothing on you Nothing on you (you) Nothing on you (you) Nothing on you (you) Nothing on you (you) Nothing on you (you) Nothing on you (you)

 

Vertaling

Don't it feel good' Fool me, love me Kus me, raak me aan Behandel me zoals ik nog nooit gedaan heb Sla het bed over, we blijven hier op de vloer De manier waarop je me zo zacht kust, ik moet ervan houden Liefde die we maakten, nooit gevoeld I don't want nobody else but you Meisje je doet met me wat de anderen niet kunnen doen Jij bent mijn hart, meisje Soul soul Wat' oh nee Jij bent mijn hart, meisje Soul soul Wat' oh nee Deze meisjes hebben niets bij jou, niets bij jou Nothing on you, I swear it Ze hebben niets bij jou, niets bij jou Ik geef niets om de andere meisjes die liegen Andere meisjes proberen ons uit elkaar te scheuren Nee, ze hebben niets op jou, niets op jou Ze heeft me nodig, wil me Om onvoorwaardelijk van haar te houden Ik heb nog nooit een meisje ontmoet dat zo down is als zij Ik heb het allemaal, maar we hoorden dat het veel meer is The way you kiss me so softly, I get to love it Liefde die we maakten, nooit gevoeld I don't want nobody else but you Girl you do to me what the others can't do Jij bent mijn hart, meisje Soul soul Wat' oh nee Jij bent mijn hart, meisje Soul soul Wat' oh nee Deze meisjes hebben niets bij jou, niets bij jou Nothing on you, I swear it Ze hebben niets bij jou, niets bij jou Ik geef niets om de andere meisjes die liegen Andere meisjes proberen ons uit elkaar te scheuren Ze hebben niets op jou, niets op jou The way you kiss me so softly, I get to love it Loving that we made, never felt it I don't want nobody else but you Girl you do to me what the others can't do Jij bent mijn hart, meisje Soul soul Wat' oh nee Jij bent mijn hart, meisje Soul soul Wat' oh nee Deze meisjes hebben niets bij jou, niets bij jou Nothing on you, I swear it Ze hebben niets bij jou, niets bij jou Ik geef niets om de andere meisjes die liegen Andere meisjes proberen ons uit elkaar te scheuren Ze hebben niets op jou, niets op jou Niks over jou Niks over jou Niks over jou Niets op jou (jij) Niets op jou (jij) Nothing on you (you)