Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobby v Songtekst: when i m up in it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobby v - when i m up in it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when i m up in it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobby v! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobby v en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when i m up in it .

Origineel

pour 2 shots of patron, yeah, let your mind go elsewhere, ah lay back baby smoke on, pass on baby just free your mind and let's go there baby, ah when I'm in your mind, we ain't even gotta have sex it's like I'm hitting you from behind you know i love that body but this is bout your mind cause this ain't just a sex thing cause I'll put in the time tell me what's your fears, I'm sensing that you need this your conscience is a strong one, i can see your secrets when I'm up in it, when I'm up in it when I'm up in it, when I'm up in it want 2 more shots of patron just floating on your cloud, so sexy just give the best you got great don't tell me if I'm wrong for wanting you, loving you all of you baby let me in, is this a sin girl oh I'm in your mind, all the time you know i love that body but this is bout your mind cause this ain't just a sex thing cause I'll put in the time tell me what's your fears, I'm sensing that you need this your conscience is a strong one, i can see your secrets when I'm up in it, when I'm up in it when I'm up in it, when I'm up in it take 3 more shots of patron, got me singing like drizzy, I'm all in her mind, she feeling so dizzy, yeah i don't know where she at, whoa this ain't no synthetic this is all that real,faded this ish right here stupid you know i love that body but this is bout your mind cause this ain't just a sex thing cause I'll put in the time tell me what's your fears, I'm sensing that you need this your conscience is a strong one, i can see your secrets when I'm up in it, when I'm up in it when I'm up in it, when I'm up in it. tell me what's your fears, I'm sensing that you need this your conscience is a strong one, i can see your secrets when I'm up in it, when I'm up in it when I'm up in it, when I'm up in it.

 

Vertaling

schenk 2 glazen patron in, ja, let your mind go elsewhere, ah lay back baby smoke on, pass on baby Laat je geest vrij en laten we daarheen gaan, baby. when I'm in your mind, we ain't even gotta have sex Het is alsof ik je van achteren raak. Je weet dat ik van dat lichaam hou. maar dit gaat over je geest want dit is niet alleen een seksding cause I'll put in the time Vertel me waar je bang voor bent, ik voel dat je dit nodig hebt. je geweten is sterk, ik kan je geheimen zien als ik er in zit, als ik er in zit als ik er in zit, als ik er in zit want 2 meer shots van patron Just floating on your cloud, so sexy just give the best you got vertel me niet dat ik verkeerd ben omdat ik je wil, van je hou all of you baby let me in, is this a sin girl oh ik ben in je gedachten, de hele tijd You know I love that body But this is about your mind cause this ain't just a sex thing cause I'll put in the time Vertel me waar je bang voor bent, ik voel dat je dit nodig hebt. je geweten is sterk, ik kan je geheimen zien When I'm up in it, When I'm up in it when I'm up in it, when I'm up in it neem nog 3 glazen patron, laat me zingen als Drizzy, I'm all in her mind, she feeling so dizzy, yeah I don't know where she at, whoa this ain't no synthetic this is all that real, faded this ish right here stupid You know I love that body But this is about your mind cause this ain't just a sex thing cause I'll put in the time Vertel me waar je bang voor bent, ik voel dat je dit nodig hebt. je geweten is sterk, ik kan je geheimen zien when I'm up in it, when I'm up in it als ik er boven in zit, als ik er boven in zit. vertel me waar je bang voor bent, ik voel dat je dit nodig hebt je geweten is sterk, ik kan je geheimen zien when I'm up in it, when I'm up in it als ik er boven in zit, als ik er boven in zit.