Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobby valentino Songtekst: checkin for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobby valentino - checkin for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van checkin for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobby valentino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobby valentino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals checkin for me .

Origineel

Chillin' in the back of the club sittin sideways Couldn't help but notice you shakin' that, tworkin' that thing I wanna sample that, work with that, give me a try Ain't no need for frontin You want me, I can see it in your eyes, ooh, yeah Shorty wanna pop a bottle, Moet, Cristal or some Alize' She sure look good to me, mama, baby from head to toe Shorty look like a model,so hot she's a perfect 10 And I wanna take her home with me, it's plain to see I see you checkin me If you gonna make that move better make it quick I see you checkin me Never really been the kinda guy that will chase a chick Shorty's all over me But your the only one that I'm tryna kick it with I see you checkin for me I see you checkin for me tonight Here's my phone number, girl, you need to call me tonight I'm usually not that forward, but can't let you pass me by Don't try to play games, cuz I know what you really want Body language sayin' yes, nothin left to confess Shorty wanna pop a bottle, Moet, Cristal or some Alize' She sure look good to me, baby from head to toe Shorty look like a model, she's a perfect 10 And I wanna take her home with me, so I see you checkin me If you gonna make that move better make it quick I see you checkin me Never really been the kinda guy that will chase a chick Shorty's all over me But your the only one that I'm tryna kick it with I see you checkin for me I see you checkin for me tonight The night is winding down, Last call for a drink or two I just wanna groove with you, baby My car is whipped outside Tell your girls your leaving with me Cuz, this is where you ought to be, yeah I see you checkin me If you gonna make that move better make it quick I see you checkin me Never really been the kinda guy that will chase a chick Shorty's all over me But your the only one that I'm tryna kick it with I see you checkin for me I see you checkin for me tonight If you gonna make that move better make it quick I see you checkin me Never really been the kinda guy that will chase a chick Shorty's all over me But your the only one that I'm tryna kick it with I see you checkin for me I see you checkin for me tonight

 

Vertaling

Chillin' in the back of the club sittin sideways Kon het niet helpen, maar ik zag je schudden met dat ding. I wanna sample that, work with that, give me a try Ain't need for frontin You want me, I can see it in your eyes, ooh, yeah Shorty wil een fles, Moet, Cristal of wat Alize' She sure look good to me, mama, baby from head to toe Shorty ziet eruit als een model, zo heet ze is een perfecte 10 En ik wil haar mee naar huis nemen, het is duidelijk te zien Ik zie dat je me controleert Als je die beweging maakt, doe het dan snel Ik zie dat je me in de gaten houdt Ik ben nooit echt het type geweest dat achter een meid aanzit Shorty is helemaal over me heen Maar jij bent de enige met wie ik het probeer te doen I see you checkin for me Ik zie dat je me vanavond zoekt Hier is mijn telefoonnummer, meisje, je moet me vanavond bellen Ik ben meestal niet zo brutaal, maar ik kan je niet voorbij laten gaan Probeer geen spelletjes te spelen, want ik weet wat je echt wilt Lichaamstaal zegt ja, niets meer te bekennen Shorty wil een fles, Moet, Cristal of wat Alize' Ze ziet er goed uit, baby, van top tot teen Shorty ziet eruit als een model, ze is een perfecte 10 En ik wil haar mee naar huis nemen, dus I see you checkin me Als je die beweging maakt, doe het dan snel I see you checkin me Ik ben nooit echt het type geweest dat achter een meid aanzit. Shorty is helemaal over me heen Maar jij bent de enige met wie ik het probeer te doen I see you checkin for me Ik zie je vanavond voor me De nacht loopt ten einde, Laatste oproep voor een drankje of twee I just wanna groove with you, baby My car is whipped outside Zeg tegen je meisjes dat je met mij weggaat Cuz, dit is waar je hoort te zijn, yeah I see you checkin me Als je die beweging maakt, doe het dan snel I see you checkin me Ik ben nooit echt het type geweest dat achter een meid aanzit. Shorty is helemaal over me heen Maar jij bent de enige met wie ik het probeer te doen I see you checkin for me Ik zie je vanavond voor me Als je die zet doet, doe het dan snel I see you checkin me Ik ben nooit echt het type geweest dat achter een meid aanzit Shorty is helemaal over me heen Maar jij bent de enige met wie ik het probeer te doen I see you checkin for me I see you checkin for me tonight