Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobby vinton Songtekst: crazy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobby vinton - crazy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crazy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobby vinton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobby vinton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crazy .

Origineel

Crazy, I'm crazy for feeling so lonely I'm crazy, crazy for feeling so blue I knew you'd love me as long as you wanted And then someday you'd leave me for somebody new Worry, why do I let myself worry? Wond'ring what in the world did I do? Crazy for thinking that my love could hold you I'm crazy for trying and crazy for crying And I'm crazy for loving you Crazy for thinking that my love could hold you I'm crazy for trying and crazy for crying And I'm crazy for loving you.

 

Vertaling

Gek, ik ben gek dat ik me zo eenzaam voel Ik ben gek, gek dat ik me zo blauw voel Ik wist dat je van me zou houden zolang je wilde En dan op een dag zou je me verlaten voor een nieuw iemand Zorgen, waarom laat ik mezelf zorgen maken? Ik vraag me af wat ik in hemelsnaam heb gedaan. Gek om te denken dat mijn liefde jou kon houden Ik ben gek dat ik het geprobeerd heb en gek dat ik gehuild heb En ik ben gek omdat ik van je hou Gek dat ik dacht dat mijn liefde je kon vasthouden Ik ben gek om te proberen en gek om te huilen En ik ben gek omdat ik van je hou.