Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobby womack Songtekst: i can t stay mad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobby womack - i can t stay mad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t stay mad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobby womack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobby womack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t stay mad .

Origineel

Talk to me What's the matter, baby? I couldn't sleep at all last night Thinkin' 'bout our silly fight Hangin' on to foolish pride Though it's killin', killin' me inside After all that we've been through How could somethin' like this Come between me and you? Here we are with our backs to each other Acting more like strangers than lovers You stay on your side And oh, I'll stay on mine Someone's got to give in And I guess, I guess it's me this time, oh I can't stay mad too long, no, I can't Not when this feelin' I have for you Is much too strong Why do we have to play this game When there is nothin' to be gained? Let's fight and get it over with Instead of treating each other, each other like this Think of what we're standin' over I don't know what we're tryin' to prove 'Cause after we get it straighten out, baby We won't remember what we were arguing about And I've made the first move Oh, and it lasted long enough Here we stand in silence And we should be kissin', kissin' and makin' up 'Cause I, I can't stay mad too long, no, I can't You can be right this time And I may be wrong, oh, I'd be wrong I don't mind, I don't mind Oh, no 'cause I can't stay mad too long Listen to me, baby You can be right this time And I may be wrong I don't care what it costs me Oh, I can't stay mad too long No, we know it is wastin' time Girl, we can [Iprehensible]

 

Vertaling

Praat met mij Wat is er, schat? Ik kon gisteravond helemaal niet slapen Denk aan ons domme gevecht Hangin 'aan dwaze trots Hoewel het me vermoordt, vermoordt me van binnen Na alles wat we hebben meegemaakt Hoe kan zoiets als dit Kom je tussen mij en jou? Hier zijn we met onze rug naar elkaar Zich meer als vreemden gedragen dan geliefden Jij blijft aan jouw kant En oh, ik blijf op de mijne Iemand moet toegeven En ik denk, ik denk dat ik het deze keer ben, oh Ik kan niet te lang boos blijven, nee, dat kan ik niet Niet als dit gevoel ik voor je heb Is veel te sterk Waarom moeten we dit spel spelen? Als er niets te winnen valt? Laten we vechten en het afhandelen In plaats van elkaar zo te behandelen, elkaar zo Bedenk waar we voor staan Ik weet niet wat we proberen te bewijzen Omdat we het recht hebben, schat We zullen ons niet herinneren waarover we ruzie hadden En ik heb de eerste stap gezet Oh, en het duurde lang genoeg Hier staan ??we in stilte En we zouden moeten kussen, kussen en make-up Omdat ik, ik kan niet te lang boos blijven, nee, dat kan ik niet Je kunt deze keer gelijk hebben En misschien heb ik het mis, oh, ik zou het mis hebben Ik vind het niet erg, ik vind het niet erg Oh nee, want ik kan niet te lang boos blijven Luister naar me, schat Je kunt deze keer gelijk hebben En misschien heb ik het mis Het kan me niet schelen wat het mij kost Oh, ik kan niet te lang boos blijven Nee, we weten dat het tijdverspilling is Meisje, we kunnen [onvoorstelbaar]