Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobs Songtekst: be my yoko

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobs - be my yoko ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van be my yoko? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals be my yoko .

Origineel

Be my lady love tonight While our life is young and gay Be my lovely flower Though your petals fade away Try so hard my dear to live So our life will beplete Give your heart to me and love To endure until next we meet When we must say goodbye My lady love and I There's heartbreak on our minds Please think of me as near, so close to you my dear 'Til love can conquer time And then if you do love will look out, look out for you And we'll live our life anew

 

Vertaling

Wees vanavond mijn liefste Terwijl ons leven jong en homo is Wees mijn mooie bloem Hoewel je bloembladen vervagen Doe zo mijn best om te leven Dus ons leven zal compleet zijn Geef je hart en liefde Om te volharden tot de volgende keer dat we elkaar ontmoeten Als we afscheid moeten nemen Mijn lieve vrouw en ik We hebben een gebroken hart Denk alstublieft aan mij als dichtbij, zo dicht bij u mijn liefste 'Tot liefde de tijd kan overwinnen En als je dan liefde ziet, kijk dan uit naar jou En we zullen ons leven opnieuw leven