Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bobs Songtekst: pounded on a rock

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bobs - pounded on a rock ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pounded on a rock? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bobs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bobs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pounded on a rock .

Origineel

Have you seen my woman walkin'? With a basket on her head She looks so strong and healthy Lord, she's not underfed Pounded Pounded on a Rock She's goin' down to the river Gonna dump that laundry in Gonna take those soiled and dirty things And make 'em white again Pounded Pounded on a Rock Oh, yeah, I love my woman With her arms of thunder and steel But when she wraps those arms around me It's mixed emotions that I feel When shees home at night I feel joy, and I feel fright I know she means to please me But Lord, the way she squeeze me Feels like I'm Pounded Pounded on a Rock Some folks say I'm lazy A worthless, shiftless skunk They see me in the daytime Staggerin' round like I was drunk I get up to feed the chickens But that's about all I can handle I got to rest and save my strength 'Cause she's burnin' both ends of my candle That woman's burnin' all my candle Pounded Pounded on a Rock (And it hurts!) Feels like I'm pounded Pounded on a Rock Pounded on a Rock

 

Vertaling

Heb je mijn vrouw zien lopen? Met een mand op haar hoofd Ze ziet er zo sterk en gezond uit Heer, ze is niet ondervoed Bonsde Bonsde op een rots Ze gaat naar de rivier Gooi die was erin Ik neem die vuile en vuile dingen En maak ze weer wit Bonsde Bonsde op een rots Oh, ja, ik hou van mijn vrouw Met haar donderende armen en staal Maar als ze die armen om me heen slaat Ik voel gemengde gevoelens Als ze 's nachts thuis is Ik voel vreugde en ik ben bang Ik weet dat ze me wil behagen Maar Heer, de manier waarop ze in me knijpt Het voelt alsof ik verergerd ben Bonsde op een rots Sommige mensen zeggen dat ik lui ben Een waardeloze, onbeweeglijke stinkdier Ze zien me overdag Wankelend rond alsof ik dronken was Ik sta op om de kippen te voeren Maar dat is alles wat ik aankan Ik moest rusten en mijn kracht redden Omdat ze beide uiteinden van mijn kaars verbrandt Die vrouw brandt al mijn kaars Bonsde Bonsde op een rots (en het doet pijn!) Het voelt alsof ik gestampt ben Bonsde op een rots Bonsde op een rots