Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bodega Songtekst: wagon wheel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bodega - wagon wheel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wagon wheel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bodega! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bodega en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wagon wheel .

Origineel

So rock me momma like a wagon wheel Rock me momma any way you feel Hey momma rock me Rock me momma like the wind and the rain Rock me momma like a south bound train Hey momma rock me Heading down south to the land of the pines I'm thumbing my way into North Carolina Staring up the road and pray to God I see headlights I made it down the coast in seventeen hours Picking me a bouquet of dogwood flowers And I'm a-hopin' for Raleigh, I can see my baby tonight So rock me momma like a wagon wheel Rock me momma any way you feel Hey momma rock me Rock me momma like the wind and the rain Rock me momma like a south bound train Hey momma rock me Running from the cold up in New England I was born to be a fiddler in an old time string band My baby plays a guitar, I pick a banjo now Oh, north country winters keep a-getting me down Lost my money playing poker so I had to leave town But I ain't turning back to living that old life no more So rock me momma like a wagon wheel Rock me momma any way you feel Hey momma rock me Rock me momma like the wind and the rain Rock me momma like a south bound train Hey momma rock me Walkin' to the south out of Roanoke I caught a trucker out of Philly had a nice long toke But he's a-heading west from the Cumberland gap To Johnson City, Tennessee I gotta get a move on before the sun I hear my baby calling my name and I know that she's the only one And if I die in Raleigh at least I will die free So rock me momma like a wagon wheel Rock me momma any way you feel Hey momma rock me Oh, rock me momma like the wind and the rain Rock me momma like a south bound train Hey, hey momma rock me Oh, so rock me momma like a wagon wheel Rock me momma any way you feel (I wanna feel) Hey, hey momma rock me (momma rock me, momma rock me) Rock me momma like the wind and the rain Rock me momma like a south bound train (I wanna rock like a south bound train) Hey momma rock me Rock me

 

Vertaling

Dus wieg me mamma als een wagenwiel Rock me momma any way you feel Hey momma rock me Rock me momma like the wind and the rain Rock me momma like a south bound train Hey momma rock me Heading down south to the land of the pines I'm thumbing my way into North Carolina Ik staar naar de weg en bid tot God dat ik koplampen zie I made it down the coast in seventeen hours Picking me a bouquet of dogwood flowers En ik ben op weg naar Raleigh, ik kan mijn baby vanavond zien So rock me momma like a wagon wheel Rock me momma any way you feel Hey momma rock me Rock me momma like the wind and the rain Rock me momma like a south bound train Hey momma rock me Running from the cold up in New England I was born to be a fiddler in an old time string band My baby plays a guitar, I pick a banjo now Oh, de winters in het noorden blijven me maar tegenhouden Lost my money playing poker so I had to leave town But I ain't turning back to living that old life no more So rock me momma like a wagon wheel Rock me momma any way you feel Hey momma rock me Rock me momma like the wind and the rain Rock me momma like a south bound train Hey momma rock me Walkin' to the south out of Roanoke I caught a trucker out of Philly had a nice long toke But he's a-heading west from the Cumberland gap Naar Johnson City, Tennessee Ik moet opschieten voor de zon opkomt. Ik hoor mijn schatje mijn naam roepen en ik weet dat zij de enige is En als ik in Raleigh sterf, sterf ik tenminste vrij So rock me momma like a wagon wheel Rock me momma any way you feel Hey momma rock me Oh, rock me momma like the wind and the rain Rock me momma like a south bound train Hey, hey momma rock me Oh, so rock me momma like a wagon wheel Rock me momma any way you feel (I wanna feel) Hey, hey momma rock me (momma rock me, momma rock me) Rock me momma like the wind and the rain Rock me momma like a south bound train (I wanna rock like a south bound train) Hey momma rock me Rock me