Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: body language Songtekst: the first

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: body language - the first ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the first? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van body language! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van body language en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the first .

Origineel

Now you wouldn't be the first, no, you wouldn't be the last, We were out on something but we were going too fast. You think you're made of stone, but girl you're made of glass, But you wouldn't be the first, no, you wouldn't be the last. You wouldn't be the first, you wouldn't be the last To give it all up, to give it all up, and move on past, You wouldn't be the first, you wouldn't be the last To give it all up to give it all up and move on past. Now it started out the same but we made it our own game, And you said that I lack soul, but I never had to know, And it was all just a game, but we played it for the best times - and the worst times - but we wouldn't be the first and we wouldn't be the last. You wouldn't be the first, you wouldn't be the last To give it all up, to give it all up, and move on past, You wouldn't be the first, you wouldn't be the last To give it all up to give it all up and move on past.

 

Vertaling

Je zou niet de eerste zijn, nee, je zou niet de laatste zijn, We waren ergens mee bezig, maar we gingen te snel. Je denkt dat je van steen bent, maar meisje, je bent van glas, Maar je zou niet de eerste zijn, nee, je zou niet de laatste zijn. Je zou niet de eerste zijn, je zou niet de laatste zijn Om het allemaal op te geven, om het allemaal op te geven, en verder te gaan, Je zou niet de eerste zijn, je zou niet de laatste zijn Om het allemaal op te geven, om het allemaal op te geven en verder te gaan met het verleden. Het begon hetzelfde, maar we maakten er ons eigen spel van, En jij zei dat ik geen ziel had, maar ik hoefde het nooit te weten, En het was allemaal maar een spel, maar we speelden het voor de beste tijden - en de slechtste tijden - maar we zouden niet de eerste zijn en we zouden niet de laatste zijn. Je zou niet de eerste zijn, je zou niet de laatste zijn Om het allemaal op te geven, om het allemaal op te geven, en verder te gaan, Je zou niet de eerste zijn, je zou niet de laatste zijn Om het allemaal op te geven, om het allemaal op te geven en verder te gaan met het verleden.