Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bodyjar Songtekst: same problem

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bodyjar - same problem ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van same problem? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bodyjar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bodyjar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals same problem .

Origineel

I wish that I could read your mind Would it be cold and dark inside? There's so many questions that I'm second guessing, I can't decide Who keeps the things you throw away? The bottles, the pills, the razor blades I know in my heart I could see from the start That you'd fade away I'm not gonna to make you change your mind I'm not gonna be the one that sits around in denial There's no other reason I can find There's no one to blame but yourself Live a lie in denial I'm gonna make you see Same problem, same remedy Live in a dark reality Misplace responsibility At the end of the day I just know either way I'll be left behind So make it tonight, I'll be all right I will forget every lie that you said You feel let down again, when You get left out again

 

Vertaling

Ik wou dat ik je gedachten kon lezen. Zou het van binnen koud en donker zijn? Er zijn zoveel vragen die Ik twijfel, ik kan niet beslissen Wie bewaart de dingen die je weggooit? De flessen, de pillen, de scheermesjes Ik weet in mijn hart dat ik vanaf het begin kon zien Dat je zou vervagen Ik ga je niet van gedachten doen veranderen Ik zal niet degene zijn die in ontkenning zit Er is geen andere reden die ik kan vinden Je kunt alleen jezelf de schuld geven Leef een leugen in ontkenning Ik zal het je laten inzien Hetzelfde probleem, dezelfde remedie Leef in een donkere realiteit Verantwoordelijkheid misplaatsen Aan het eind van de dag Ik weet gewoon dat ik hoe dan ook achter zal blijven Dus maak het vanavond, ik zal in orde zijn Ik zal elke leugen vergeten die je zei Je voelt je weer in de steek gelaten, wanneer Je wordt weer buitengesloten