Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boeijen frank Songtekst: de wind nam hem mee

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boeijen frank - de wind nam hem mee ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van de wind nam hem mee? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boeijen frank! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boeijen frank en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals de wind nam hem mee .

Origineel

Kijk naar de maan Kijk naar mij Kijk hoe klein wij zijn Zandkorrels in de wind Schreeuw tegen de maan Schreeuw tegen mij Schreeuw je hart uit Ik hou je vast in de wind De wind nam hem mee Hij komt nooit weer Donker is de nacht Donker zijn wij Wij zijn broer en zus Vreemden voor elkaar Wat ben ik voor jou Jij hebt niets aan mij Maar je lijkt op mij En samen staan wij in de wind De wind nam hem mee voor altijd Wat kan ik voor je doen Een troost zijn Zoals een broer voor zijn zus hoort te doen Zoals een broer voor zijn zus hoort te doen

 

Vertaling

Kijk naar de maan Kijk naar mij Kijk hoe klein wij zijn Zandkorrels in de wind Schreeuw tegen de maan Schreeuw tegen mij Schreeuw je hart uit Ik hou je vast in de wind De wind nam hem mee Hij komt nooit weer Donker is de nacht Donker zijn wij Wij zijn broer en zus Vreemden voor elkaar Wat ben ik voor jou Jij hebt niets aan mij Maar je lijkt op mij En samen staan wij in de wind De wind nam hem mee voor altijd Wat kan ik voor je doen Een troost zijn Zoals een broer voor zijn zus hoort te doen Zoals een broer voor zijn zus hoort te doen