Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boeijen frank Songtekst: goudzoekers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boeijen frank - goudzoekers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van goudzoekers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boeijen frank! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boeijen frank en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals goudzoekers .

Origineel

Jij jij wilt teveel Nog voor de nacht voorbij is Ik drink teveel Dan word ik te openhartig He he doe een dans voor mij Geef me jouw geheimen prijs Maar vraag niet wat ik doe Of wat ik voel of waar ik sta Hier in het duister van de nachtclub Fluister jij mijn naam Ben jij op zoek naar goud Of naar de Verloren Tijd Ben ik op zoek naar jou Wij zullen op zoek zijn Goudzoekers als wij Ik ik groeide op Aan de rand van de stad Waar niemand graag kwam Waar niemand iets bezat He he ik praat al veel te veel Het spijt me dat ik jou in vertrouwen neem Maar iets in jou komt mij bekend voor Waar kom jij vandaan Ben jij op zoek naar goud Of naar de Verloren Tijd Ben ik op zoek naar jou Wij zullen op zoek zijn Goudzoekers als wij

 

Vertaling

Jij jij wilt teveel Nog voor de nacht voorbij is Ik drink teveel Dan word ik te openhartig He he doe een dans voor mij Geef me jouw geheimen prijs Maar vraag niet wat ik doe Of wat ik voel of waar ik sta Hier in het duister van de nachtclub Fluister jij mijn naam Ben jij op zoek naar goud Of naar de Verloren Tijd Ben ik op zoek naar jou Wij zullen op zoek zijn Goudzoekers als wij Ik ik groeide op Aan de rand van de stad Waar niemand graag kwam Waar niemand iets bezat He he ik praat al veel te veel Het spijt me dat ik jou in vertrouwen neem Maar iets in jou komt mij bekend voor Waar kom jij vandaan Ben jij op zoek naar goud Of naar de Verloren Tijd Ben ik op zoek naar jou Wij zullen op zoek zijn Goudzoekers als wij