Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boeijen frank Songtekst: ze geeft om mij

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boeijen frank - ze geeft om mij ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ze geeft om mij? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boeijen frank! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boeijen frank en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ze geeft om mij .

Origineel

Je weet nog dat ik zong Van die onbekende weg Er is zoveel gebeurd Sinds die tijd Sommigen bleven lang En anderen maar kort Soms deed het pijn Wist ik maar Waarom Wat ik wel weet Is wat zij deed En wat ik toen ook Vroeg Ze geeft om mij Ze geeft om mij Ze heeft me lief Ze geeft om mij En nu ik hier weer sta Op de rand van een nieuw begin En die verhalen en geruchten Achterlaat Hoor de stemmen in de nacht Vol afgunst haat en nijd Oh kom hier Leg je hoofd hier maar neer Want wat ik wel weet Is wat jij deed En wat ik toen ook vroeg Ze geeft om mij Ze geeft om mij Ze heeft me lief Ze geeft om mij Ze geeft me vrijheid

 

Vertaling

Je weet nog dat ik zong Van die onbekende weg Er is zoveel gebeurd Sinds die tijd Sommigen bleven lang En anderen maar kort Soms deed het pijn Wist ik maar Waarom Wat ik wel weet Is wat zij deed En wat ik toen ook Vroeg Ze geeft om mij Ze geeft om mij Ze heeft me lief Ze geeft om mij En nu ik hier weer sta Op de rand van een nieuw begin En die verhalen en geruchten Achterlaat Hoor de stemmen in de nacht Vol afgunst haat en nijd Oh kom hier Leg je hoofd hier maar neer Want wat ik wel weet Is wat jij deed En wat ik toen ook vroeg Ze geeft om mij Ze geeft om mij Ze heeft me lief Ze geeft om mij Ze geeft me vrijheid