Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boltz ray Songtekst: what was i supposed to be

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boltz ray - what was i supposed to be ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what was i supposed to be? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boltz ray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boltz ray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what was i supposed to be .

Origineel

Jesus walked upon the earth, On the shores of Galilee, He'd say to His disciples, Let the little childrene to me, I wonder if up in heaven, Do you suppose we'll see little children asking what was I supposed to be. Chorus What was I supposed to be, What were my eyes supposed to see, And why did I taste of death before I even drew a breath, Laid my head at my mother's breast, to sleep. Oh Jesus, Chorus Was I to be a prophet used in the ministry, A doctor who would find a cure for some terrible disease, Even if I'd been born imperfect why couldn't my parents see, That I'd have been made perfect when you came back for me. Oh Jesus Chorus Oh Jesus, what was I supposed to be, Oh Jesus, what was I supposed to be.

 

Vertaling

Jezus liep op de aarde, Aan de oevers van Galilea, Hij zei tegen zijn discipelen: Laat de kleine kinderen tegen me, Ik vraag me af of in de hemel, Denk je dat we zullen zien kleine kinderen vragen wat moest ik zijn. Refrein Wat had ik moeten zijn, Wat moesten mijn ogen zien, En waarom proefde ik van de dood voordat ik zelfs maar ademhaalde, Legde mijn hoofd tegen de borst van mijn moeder, slapen. Oh Jezus, Refrein Zou ik een profeet zijn? gebruikt in de bediening, Een dokter die genezing zou vinden voor een vreselijke ziekte, Zelfs als ik onvolmaakt was geboren waarom konden mijn ouders niet zien, Dat ik perfect gemaakt zou zijn toen je terugkwam voor mij Oh Jezus Refrein Oh Jezus, wat moest ik zijn, Oh Jezus, wat moest ik zijn.