Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bon jovi Songtekst: full moon high (demo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bon jovi - full moon high (demo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van full moon high (demo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bon jovi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bon jovi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals full moon high (demo) .

Origineel

Penny for you thoughts now baby, tell me what you see. You know I want to play with you. But this ain't hide and seek, with me, can't you see. I know your momma don't approve of what I'm thinkin' of. You gave me just a little piece but it just ain't enough. You say stop, I say go, I say yeah, you say no, no, no, no, no. I just can't wait, cause I do stop much too late. And only you can save me now. You know I've been to heaven and the other side. We can share our dreams together. With the full moon high. We will remember the night forever, it's just you and I. River of love and the full moon high. Pretend I'm Valentino and you're the beauty queen. Pretend we're in some movie instead of faded jeans. You and me we're the same just believe. There's so much more to see. Oh baby save me now. Oh I've been to heaven and the other side. We can share our dreams together, with the full moon high. We will remember the night forever, it's just you and I. River of love and the full moon high. River of love and the full moon high. You know I've been to heaven and the other side. We can share our dreams together with the full moon high. We'll remember the night forever, it's just you and I. River of love and the full moon high. River of love and the full moon high. River of love and the full moon high

 

Vertaling

Penny voor je gedachten nu baby, vertel me wat je ziet. Je weet dat ik met je wil spelen. Maar dit is niet verstoppertje spelen met mij, snap je dat niet? Ik weet dat je moeder niet goedkeurt waar ik aan denk. Je gaf me een klein stukje, maar het is gewoon niet genoeg. Jij zegt stop, ik zeg ga, ik zeg ja, jij zegt nee, nee, nee, nee, nee. Ik kan gewoon niet wachten, want ik stop wel veel te laat. En alleen jij kan me nu redden. Je weet dat ik in de hemel en aan de andere kant ben geweest. We kunnen onze dromen samen delen. Met de volle maan hoog. We zullen de nacht voor altijd herinneren, het is alleen jij en ik. Rivier van liefde en de volle maan hoog. Doe alsof ik Valentino ben en jij de schoonheidskoningin. Doe alsof we in een film spelen in plaats van in een verbleekte jeans. Jij en ik zijn hetzelfde, geloof het gewoon. Er is zoveel meer te zien. Oh baby red me nu. Oh ik ben in de hemel en aan de andere kant geweest. We kunnen onze dromen samen delen, met de volle maan hoog. We zullen de nacht voor altijd herinneren, het is alleen jij en ik. Rivier van liefde en de volle maan hoog. Rivier van liefde en de volle maan. Je weet dat ik in de hemel ben geweest en aan de andere kant. We kunnen samen onze dromen delen met de volle maan hoog. We zullen de nacht voor altijd herinneren, het is alleen jij en ik. Rivier van liefde en de volle maan hoog. Rivier van liefde en de volle maan hoog. Rivier van liefde en volle maan