Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bon jovi Songtekst: gimme gimme gimme a man after midnight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bon jovi - gimme gimme gimme a man after midnight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gimme gimme gimme a man after midnight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bon jovi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bon jovi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gimme gimme gimme a man after midnight .

Origineel

Half past twelve And I'm watching the late show in my flat all alone How I hate to spend the evening on my own Autumn winds Blowing outside my window as I look around the room And it makes me so depressed to see the gloom There's not a soul out there No one to hear my prayer Gimme gimme gimme a man after midnight Won't somebody help me chase the shadows away Gimme gimme gimme a man after midnight Take me through the darkness to the break of the day Movie stars Find the end of the rainbow, with a fortune to win It's so different from the world I'm living in Tired of T.V. I open the window and I gaze into the night But there's nothing there to see, no one in sight There's not a soul out there No one to hear my prayer Gimme gimme gimme a man after midnight Won't somebody help me chase the shadows away Gimme gimme gimme a man after midnight Take me through the darkness to the break of the day Gimme gimme gimme a man after midnight... Gimme gimme gimme a man after midnight... There's not a soul out there No one to hear my prayer Gimme gimme gimme a man after midnight Won't somebody help me chase the shadows away Gimme gimme gimme a man after midnight Take me through the darkness to the break of the day Gimme gimme gimme a man after midnight Won't somebody help me chase the shadows away Gimme gimme gimme a man after midnight Take me through the darkness to the break of the day

 

Vertaling

Half één. En ik kijk naar de late show in mijn flat helemaal alleen Hoe ik het haat om de avond alleen door te brengen Herfstwind blaast buiten mijn raam terwijl ik de kamer rondkijk En het maakt me zo depressief om de somberheid te zien There's no a soul out there Niemand die mijn gebed hoort Gimme gimme gimme a man after midnight Wil iemand me helpen de schaduwen weg te jagen Gimme gimme gimme a man after midnight Breng me door de duisternis naar het aanbreken van de dag Filmsterren Zoek het einde van de regenboog, met een fortuin te winnen Het is zo anders dan de wereld waarin ik leef Moe van T.V. Ik open het raam en staar de nacht in. Maar er is daar niets te zien, niemand in zicht Er is geen ziel te bekennen Niemand die mijn gebed hoort Gimme gimme gimme a man after midnight Wil iemand me helpen de schaduwen weg te jagen Gimme gimme gimme a man after midnight Breng me door de duisternis naar het aanbreken van de dag Gimme gimme gimme a man after midnight... Gimme gimme gimme a man after midnight... There's not a soul out there Niemand die mijn gebed hoort Gimme gimme gimme a man after midnight Wil iemand me helpen de schaduwen weg te jagen Gimme gimme gimme a man after midnight Breng me door de duisternis naar het aanbreken van de dag Gimme gimme gimme a man after midnight Wil niet iemand me helpen de schaduwen weg te jagen Gimme gimme gimme a man after midnight Breng me door de duisternis naar het aanbreken van de dag