Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bon jovi Songtekst: heartbreak lullaby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bon jovi - heartbreak lullaby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heartbreak lullaby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bon jovi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bon jovi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heartbreak lullaby .

Origineel

In the still of the night I can almost feel you lying next to me Like it used to be And it's hard to let go When there's always something there remiding me How things could be I've tried to get you off my mind I've tried to play my part But every time I close to my eyes You're still inside my heart Why can't I laugh Why must I cry Every time we say goodbye Why does it rain Here in my heart Every day that we're apart Why can't it be Just you and me What will it take to make you see These are the words To my heartbreak lullaby Like the stars in the sky You still keep on shining down your light on me but out of reach And I know that in time You will come back to your senses, see the signs And change your mind I try to look the other way And keep my heart on hold But every time I'm close to you I loose my self control Chorus version 2 Why can't I laugh Why must I cry Give me just one good reason why...

 

Vertaling

In de stilte van de nacht kan ik je bijna naast me voelen liggen Zoals het vroeger was En het is moeilijk los te laten Als er altijd iets is dat me eraan herinnert hoe alles zou kunnen zijn Ik heb geprobeerd je uit mijn gedachten te krijgen Ik heb geprobeerd mijn rol te spelen But every time I close to my eyes zit je nog steeds in mijn hart Waarom kan ik niet lachen? Waarom moet ik huilen Elke keer als we afscheid nemen Waarom regent het Hier in mijn hart Every day that we're apart Waarom kan het niet zijn Alleen jij en ik Wat is er nodig om je te laten inzien Dit zijn de woorden To my heartbreak lullaby Like the stars in the sky Je blijft nog steeds je licht op mij schijnen maar buiten bereik En ik weet dat je mettertijd je weer bij zinnen komt, de tekenen ziet en van gedachten zult veranderen Ik probeer de andere kant op te kijken En hou mijn hart in de wacht Maar elke keer als ik dicht bij je ben Verlies ik mijn zelfbeheersing Chorus version 2 Waarom kan ik niet lachen Waarom moet ik huilen Geef me één goede reden waarom...