Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bon jovi Songtekst: satellite

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bon jovi - satellite ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van satellite? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bon jovi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bon jovi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals satellite .

Origineel

Are you out there?. Can you hear me?. Do you know my whereabouts?. Do you know what I'm all about?. Through the static you're so close, so far away. Are you listening?. I'm desperate.. Sendin' out an S.O.S.. 'Cause I'm lost I must confess. Throw a lifeline. I'm down here drownin'. In the deepest part of me. Chorus:. Satellite. Can you feel me?. Satellite. Come and heal me. Are you watchin' over me tonight?. I need to know you're out there. Satellite. Are your lines open and receiving?. You know I got so much to say. I just don't want to fade away. Keep on talkin' 'cause you're keeping' me alive. Chorus:. Satellite. Can you feel me?. Satellite. Come and heal me. Are you watchin' over me tonight. I need to know y9ou're out there. Satellite. Everybody hurts. Everybody cries. Everybody needs someone. To save them sometimes. Everybody hurts. Everybody cries. Everybody needs someone. To save them sometimes. Chorus:. Satellite. Can you feel me?. Satellite. Come and heal me. Are you watchin' over me tonight. I need to know you're out there

 

Vertaling

Ben je daar? Kun je me horen? Weet je waar ik ben? Weet je wat ik allemaal ben? Door de ruis ben je zo dichtbij, zo ver weg. Luister je wel? Ik ben wanhopig... Ik zend een S.O.S. uit. Want ik ben verloren moet ik bekennen. Gooi een reddingslijn. Ik ben hier beneden aan het verdrinken. In het diepste van mij. Refrein. Satelliet. Kun je me voelen? Satelliet. Kom en genees me. Waak je over me vannacht? Ik moet weten dat je daar bent. Satelliet. Zijn je lijnen open en ontvang je ze? Je weet dat ik zoveel te zeggen heb. Ik wil gewoon niet vervagen. Keep on talkin' 'cause you're keeping' me alive. Refrein. Satelliet. Kun je me voelen? Satelliet. Kom en genees me. Waak je over mij vannacht. Ik moet weten dat je daar bent. Satelliet. Iedereen heeft pijn. Iedereen huilt. Iedereen heeft iemand nodig. Om hen soms te redden. Iedereen heeft pijn. Iedereen huilt. Iedereen heeft iemand nodig. Om hen soms te redden. Refrein. Satelliet. Kun je me voelen? Satelliet. Kom en genees me. Waak je over mij vannacht. Ik moet weten dat je daar bent