Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bon jovi Songtekst: thank you for loving me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bon jovi - thank you for loving me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thank you for loving me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bon jovi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bon jovi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thank you for loving me .

Origineel

It's hard for me to say the things I want to say sometimes There's no one here but you and me And that broken old street light Lock the doors We'll leave the world outside All I've got to give to you Are these five words when I Thank you for loving me For being my eyes When I couldn't see For parting my lips When I couldn't breathe Thank you for loving me Thank you for loving me I never knew I had a dream Until that dream was you When I look into your eyes The sky's a different blue Cross my heart I wear no disguise If I tried, you'd make believe That you believed my lies Thank you for loving me For being my eyes When I couldn't see For parting my lips When I couldn't breathe Thank you for loving me You pick me up when I fall down You ring the bell before they count me out If I was drowning you would part the sea And risk your own life to rescue me Lock the doors We'll leave the world outside All I've got to give to you Are these five words when I Thank you for loving me For being my eyes When I couldn't see You parted my lips When I couldn't breathe Thank you for loving me When I couldn't fly Oh, you gave me wings You parted my lips When I couldn't breathe Thank you for loving me

 

Vertaling

Het is moeilijk voor me om de dingen te zeggen die ik soms wil zeggen Er is hier niemand behalve jij en ik En dat kapotte oude straatlicht Sluit de deuren We laten de wereld buiten Alles wat ik je te geven heb Zijn deze vijf woorden wanneer ik Dank je dat je van me houdt Om mijn ogen te zijn Toen ik niet kon zien Voor het scheiden van mijn lippen Toen ik niet kon ademen Dank je dat je van me houdt Dank je dat je van me houdt Ik wist niet dat ik een droom had. Totdat jij die droom was Als ik in je ogen kijk De lucht is een ander blauw Cross my heart Ik draag geen vermomming Als ik het zou proberen, zou je geloven Dat je mijn leugens geloofde Dank je dat je van me houdt Om mijn ogen te zijn Toen ik niet kon zien Voor het scheiden van mijn lippen Toen ik niet kon ademen Dank je dat je van me houdt. Je pakt me op als ik val Je luidt de bel voor ze me uittellen Als ik zou verdrinken zou je de zee splijten En je eigen leven riskeren om me te redden Doe de deuren op slot. We laten de wereld buiten Alles wat ik je te geven heb Zijn deze vijf woorden wanneer ik je bedank dat je van me houdt Om mijn ogen te zijn When I couldn't see Je scheidde mijn lippen Toen ik niet kon ademen Dank je dat je van me hield When I couldn't fly Oh, je gaf me vleugels You parted my lips When I couldn't breathe Dank u dat u van me hield