Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bonde do role Songtekst: cai nimim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bonde do role - cai nimim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cai nimim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bonde do role! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bonde do role en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cai nimim .

Origineel

cai nimim. CAI NIMIM!. potranca quero te conquistar. CAI NIMIM!. potranca quero te lambuzar. vem aqui safada. cola na minha goma. sua imunda lazarenta. por voce eu toco bronha. eu fico, eu fico. eu fico xururuco. arranca o meu saco. e me chama de eunuco. CAI NIMIM!. potranca quero te conquistar. CAI NIMIM!. potranca quero te lambuzar (2x). AH ! EU TO EUNUCO !. CAI NIMIM!. potranca quero te conquistar. CAI NIMIM!. potranca quero te lambusar(2x). to aqui safado. colei na tua goma. seu imundo lazarento. por voce eu mordo fronha. eu faco, eu faco. eu faco sem carinho. arranco o teu saco. e te chamo de lisinho. . CAI NIMIM!. potranca quero te conquistar. CAI NIMIM!. potranca quero te lambuzar. AH ! EU TO EUNUCO!

 

Vertaling

cai nimim. Ik wil je veroveren. Ga weg! Ik wil je voor me winnen. Ik wil je likken (2x). AH! IK BEN EUNUCH!. Ik wil je veroveren. Ik wil je likken (2x). Ik ben hier, klootzak. Ik zit aan je stijfsel vastgelijmd. Vuile klootzak. Ik bijt je gezicht eraf. Ik doe het, ik doe het. Ik doe het zonder erom te geven. Ik ruk je zak eraf. Ik noem je "plat". . . Ga weg. Ik wil je voor me winnen. Ik wil je likken. AH! IK NAAR EUNUCO!