Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bonde do tigrao Songtekst: me usa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bonde do tigrao - me usa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me usa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bonde do tigrao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bonde do tigrao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me usa .

Origineel

Hey tchutchuca, tive um sonho com você. E como foi seu sonho me conta quero saber. Assim...Só eu e você numa sala,. Vamos brincar de rima,. Aquele que não souber, vai tirando a roupinha. Eu te uso e você me usa. Então tira a minha blusa. Eu te quero até de manhã. Vem tira meu sutiã. De manhã, de tarde a noitinha. Então tira minha sainha. Eu ganhei minha tchutchuquinha. Mentira, mentira tu perdeu tá sem camisinha,. Mentira, mentira tu perdeu tá sem camisinha. Caô, você ta enganada a camisinha tava guardada. Caô, você ta enganada a camisinha tava guardada.

 

Vertaling

Hey tchutchuca, Ik had een droom over jou. En hoe was je droom, vertel het me, ik wil het weten. Dus... alleen jij en ik in een kamer. Laten we rijmpjes spelen. Degene die het niet weet, zal zijn kleren uittrekken. Ik gebruik jou en jij gebruikt mij. Doe dan mijn blouse uit. Ik wil je tot morgen. Kom, doe mijn beha uit. In de ochtend, in de middag en in de avond. Doe dan mijn rok uit. Ik won mijn kleine tchuchuquinha. Lieg, lieg, je verloor zonder condoom. Lieg, lieg, je verloor zonder condoom. Gast, je hebt het mis, het condoom was gered. Gast, je hebt het mis, het condoom was om.