Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boney m. Songtekst: dreadlock holiday

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boney m. - dreadlock holiday ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dreadlock holiday? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boney m.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boney m. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dreadlock holiday .

Origineel

I was walkin' down the street Concentratin' on truckin' right I heard a dark voice beside of me And I looked round in a state of fright I saw four faces one mad A brother from the gutter They looked me up and down a bit And turned to each other I say I don't like cricket oh no I love it I don't like cricket no no I love it Don't you walk thru my words You got to show some respect Don't you walk thru my words 'Cause you ain't heard me out yet Well he looked down at my silver chain He said I'll give you one dollar I said You've got to be jokin' man It was a present from me Mother He said I like it I want it I'll take it off your hands And you'll be sorry you crossed me You'd better understand that you're alone A long way from home And I say I don't like reggae no no I love it I don't like reggae oh no I love it Don't you cramp me style Don't you queer me pitch Don't you walk thru my words 'Cause you ain't heard me out yet I hurried back to the swimming pool Sinkin' pina colada I heard a dark voice beside me say Would you like something harder She said I've got it you want it My harvest is the best And if you try it you'll like it And wallow in a dreadlock holiday And I say Don't like Jamaica oh no I love her Don't like Jamaica oh no I love her oh yea Don't you walk through her words You got to show some respect Don't you walk thru her words 'Cause you ain't heard her out yet I don't like cricket oh no I love it (Dreadlock holiday) I don't like reggae oh no I love it (Dreadlock holiday) I don't like Jamaica oh no I love her (Dreadlock holiday)

 

Vertaling

I was walkin' down the street en concentreerde me op het rijden Ik hoorde een donkere stem naast me En ik keek angstig om me heen I saw four faces one mad Een broeder uit de goot Ze keken me een beetje op en neer En wendden zich tot elkaar Ik zei Ik hou niet van cricket oh nee Ik hou ervan. Ik hou niet van cricket nee nee I love it Loop niet door mijn woorden heen Je moet wat respect tonen Loop niet door mijn woorden heen 'Cause you ain't heard me out yet Nou, hij keek naar beneden naar mijn zilveren ketting He said I'll give you one dollar Ik zei, je maakt een grapje, man. Het was een cadeautje van mijn moeder Hij zei: Ik vind het mooi, ik wil het Ik zal het uit je handen nemen En je zult er spijt van krijgen dat je me bedrogen hebt Je zou beter begrijpen dat je alleen bent Ver weg van huis En ik zeg. I don't like reggae no no I love it I don't like reggae oh no I love it Don't you cramp me style Don't you queer me pitch Loop niet door mijn woorden heen 'Cause you ain't heard me out yet Ik haastte me terug naar het zwembad Sinkin' pina colada Ik hoorde een donkere stem naast me zeggen Would you like something harder Ze zei ik heb het wil je het Mijn oogst is de beste En als je het probeert zul je het lekker vinden En wentel je in een dreadlock vakantie En ik zeg. Hou niet van Jamaica oh nee I love her Hou niet van Jamaica oh nee Ik hou van haar oh ja Loop niet door haar woorden heen Je moet wat respect tonen Loop niet door haar woorden heen 'Cause you ain't heard her out yet I don't like cricket oh no I love it I don't like reggae oh no I love it (Dreadlock holiday) Ik hou niet van Jamaica oh nee Ik hou van haar (Dreadlock vakantie)