Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bonnie mckee Songtekst: head on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bonnie mckee - head on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van head on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bonnie mckee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bonnie mckee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals head on .

Origineel

I was already late Just trying to get to my destination Kept my heart in a safe To avoid any complications Thought that I was okay But objects may be closer than they appear So I thought I was in the clear Didn't see it coming but now we're standing face to face You hit me head on In a dead on collision Feelings so strong You made me lose my vision Cause I thought that I could hear the brakes slam Spinning out and it's too late You hit me head on In a dead on collision With you I was running the light Trying to avoid the glances I was ignoring the signs Never wanting to take my chances But something about the way you said my name I came crashing into your lane Now I will never be the same Didn't see it coming But, now we're standing face to face You hit me head on In a dead on collision Feelings so strong You made me lose my vision Cause I thought that I could hear the brakes slam Spinning out and it's to late You hit me head on In a dead on collision With you So I'll take my hands, right off the wheel See where this thing goes Cuz I kind of like the way it feels Driving right off the road This happy accident with you has let me open up and just let go and lose control You hit me In a dead on collision Feelings so strong You made me lose my vision Cause I thought that I could hear the brakes slam Spinning it out and it's to late You hit me head on In a dead on collision With you

 

Vertaling

Ik was al laat Ik probeerde alleen mijn bestemming te bereiken Ik hield mijn hart in een kluis Om complicaties te voorkomen Dacht dat ik oké was Maar objecten kunnen dichterbij zijn dan ze lijken Dus ik dacht dat ik veilig was. Ik zag het niet aankomen, maar nu staan we oog in oog. Je sloeg me frontaal In een dodelijke botsing Gevoelens zo sterk You made me lose my vision Want ik dacht dat ik de remmen hoorde dichtslaan Ik draai weg en het is te laat You hit me head on In een dodelijke botsing met jou I was running the light Ik probeerde de blikken te vermijden Ik negeerde de tekens Nooit mijn kansen willen nemen Maar iets in de manier waarop je mijn naam zei kwam ik op jouw rijstrook terecht Nu zal ik nooit meer dezelfde zijn Ik zag het niet aankomen Maar, nu staan we oog in oog You hit me head on In een dodelijke botsing Gevoelens zo sterk You made me lose my vision Want ik dacht dat ik de remmen hoorde dichtslaan Ik draai weg en het is te laat You hit me head on In een dodelijke botsing met jou So I'll take my hands, right off the wheel See where this thing goes Cuz I kind of like the way it feels Driving right off the road Dit gelukkige ongeluk met jou heeft me open laten gaan en de controle laten verliezen You hit me In a dead on collision Gevoelens zo sterk You made me lose my vision Want ik dacht dat ik de remmen hoorde dichtslaan Je draait het eruit en het is te laat You hit me head on In a dead on collision met jou