Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bonnie owens Songtekst: hangin on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bonnie owens - hangin on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hangin on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bonnie owens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bonnie owens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hangin on .

Origineel

It's true you have me twisted around your finger it seems that's where I belong You know how to hold me to thrill me and control me Just enough to keep me a hangin' on on just enough to keep me hangin' on My heart is like a yo-yo on the string I'm tied to you right or wrong My love keeps a growing cause your love keeps a showing Just enough to keep me a hangin' on on just enough to keep me hangin' on A love as strong as mine will let me do most anything Like hiding tears of heartaches and dreaming silly dreams You've got me where you want me you keep stringing me along Just enough to keep me a hangin' on on just enough to keep me hangin' on

 

Vertaling

Het is waar dat je me om je vinger hebt gewonden. Het lijkt erop dat ik daar thuishoor. Je weet hoe je me moet vasthouden, me moet opwinden en me moet beheersen Just enough to keep me a hangin' on just enough to keep me hangin' on Mijn hart is als een jojo aan een touwtje, ik ben aan je gebonden, goed of fout My love keeps a growing cause your love keeps a showing Net genoeg om me aan de lijn te houden net genoeg om me aan de lijn te houden Een liefde zo sterk als de mijne laat me bijna alles doen Zoals tranen van hartzeer verbergen en domme dromen dromen Je hebt me waar je me hebben wilt, je houdt me aan het lijntje Just enough to keep me a hangin' on on just enough to keep me hangin' on