Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bonnie owens Songtekst: livin on your love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bonnie owens - livin on your love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van livin on your love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bonnie owens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bonnie owens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals livin on your love .

Origineel

Livin' on your love livin' on your love livin' on your love day by day Livin' on your love livin' on your love I'm livin' on your love all the way You may find another love outside my world But you'll always have me taggin' at your sleeve I need all the love you give to go on livin' So darling keep this thought in mind each time you leave That I'm livin' on your love... [ ac.guitar ] You don't have to lie and say how much you love me I'm so blind I quest anything you say I'll just feel my heart excuses when you hurt me And if I see the truth I'd look the other way Cause I'm livin' on your love... I'm livin' on your love all the way

 

Vertaling

Livin' on your love livin' on your love livin' on your love day by day Livin' on your love livin' on your love I'm livin' on your love all the way Je vindt misschien een andere liefde buiten mijn wereld Maar je zult me altijd aan je mouw hebben hangen Ik heb al je liefde nodig om verder te kunnen leven Dus lieveling, hou deze gedachte in gedachten telkens als je weggaat That I'm livin' on your love... [ ac.guitar ] Je hoeft niet te liegen en te zeggen hoeveel je van me houdt Ik ben zo blind dat ik alles hoor wat je zegt Ik voel gewoon dat mijn hart zich verontschuldigt als je me pijn doet And if I see the truth I'd look the other way Cause I'm livin' on your love... I'm livin' on your love all the way