Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bonnie owens Songtekst: stranger in my arms

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bonnie owens - stranger in my arms ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stranger in my arms? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bonnie owens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bonnie owens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stranger in my arms .

Origineel

I don't thrill you like I used to do, there's something on your mind Now you treat me cold instead of warm And you're not just not the same old you that I used to call mine And you feel like a stranger in my arms When I hold you close to me you still seem far away I tried my best to bring you back but something's in the way And even when I'm kissing you I'm missing all your charms And you feel like a stranger in my arms I don't see the love light in your eyes for me no more The flame is cold that used to burn so warm There's a strangeness in your ways I'd never known before And you feel like a stranger in my arms When I hold you close to me you still seem far away I tried my best to bring you back but something's in the way And even when I'm kissing you I'm missing all your charms And you feel like a stranger in my arms And you feel like a stranger in my arms

 

Vertaling

Ik wind je niet meer zo op als vroeger, er is iets met je aan de hand Nu behandel je me koud in plaats van warm En je bent niet meer dezelfde oude jij die ik de mijne noemde En je voelt als een vreemdeling in mijn armen Als ik je dicht tegen me aan houd lijk je nog steeds ver weg Ik heb mijn best gedaan om je terug te brengen maar er zit iets in de weg En zelfs als ik je kus mis ik al je charmes En je voelt als een vreemde in mijn armen Ik zie het liefdeslicht in je ogen niet meer voor me De vlam is koud die vroeger zo warm brandde Er is een vreemdheid in je manieren die ik nooit eerder heb gekend En je voelt als een vreemdeling in mijn armen Als ik je dicht tegen me aan houd lijk je nog steeds ver weg Ik heb mijn best gedaan om je terug te brengen maar er zit iets in de weg En zelfs als ik je kus mis ik al je charmes En je voelt als een vreemde in mijn armen En je voelt als een vreemde in mijn armen