Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bonnie owens Songtekst: where could i go but to the lord

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bonnie owens - where could i go but to the lord ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van where could i go but to the lord? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bonnie owens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bonnie owens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals where could i go but to the lord .

Origineel

Now tell me where could I go but to the Lord Living below in this old sinful world hardly a comfort can afford Striving alone to face temptation sore where could I go but to the Lord Where could I go oh where could I go seeking a refuge for my soul Needing a friend to help me in the end (now tell me) where could I go but to the Lord Life here is grand with friends I love so dear comfort I get from God's own word Yet when I face the chilling hand of death where could I go but to the Lord Where could I go Where could I go

 

Vertaling

Vertel me nu waar ik heen kan gaan behalve naar de Heer Levend beneden in deze oude zondige wereld nauwelijks een troost kan veroorloven Alleen, op zoek naar verleiding, waar kan ik heen anders dan naar de Heer? Waar kan ik heen, o waar kan ik heen, op zoek naar een schuilplaats voor mijn ziel? Een vriend nodig hebbend om mij te helpen in het einde (zeg mij nu) waar kan ik heen gaan dan naar de Heer Het leven hier is groots met vrienden die ik liefheb, troost haal ik uit Gods woord Maar als ik de koude hand van de dood onder ogen zie, waar kan ik dan heen behalve naar de Heer? Waar kan ik heen gaan? Waar kan ik heen gaan?