Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bonnie pink Songtekst: grow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bonnie pink - grow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van grow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bonnie pink! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bonnie pink en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals grow .

Origineel

This kind of feeling This kind of vibration Too much to hold in Too special to put into words Where the kids are skipping Where the birds are chatting I feel like I could fly You give me butterflies I'll be your eyes I'll be your ears I'll be your hands and feet I'll be your soul I'll be your words I'll be your tears I'll be your everything I will This kind of dazzle This kind of inspiration Too fresh to breath in Too fragile to let the world know You can't find true love twice in a lifetime If you feel like I feel Don't blow it Just let it grow I'll be your eyes I'll be your ears I'll be your hands and feet I'll be your soul I'll be your words I'll be your tears I'll be your everything I will

 

Vertaling

Dit soort gevoel Dit soort trillingen Te veel om vast te houden Te bijzonder om onder woorden te brengen Waar de kinderen springen Waar de vogels aan het kletsen zijn Ik heb het gevoel dat ik kan vliegen Je geeft me vlinders Ik zal je ogen zijn Ik zal je oren zijn Ik zal je handen en voeten zijn Ik zal je ziel zijn Ik zal je woorden zijn Ik zal je tranen zijn Ik zal je alles zijn ik zal Dit soort verblinding Dit soort inspiratie Te fris om in te ademen Te kwetsbaar om de wereld te laten weten Je kunt ware liefde niet twee keer in je leven vinden Als je voelt zoals ik voel Blaas het niet op Laat het gewoon groeien Ik zal je ogen zijn Ik zal je oren zijn Ik zal je handen en voeten zijn Ik zal je ziel zijn Ik zal je woorden zijn Ik zal je tranen zijn Ik zal je alles zijn ik zal