Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bonnie “prince” billy Songtekst: 25

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bonnie “prince” billy - 25 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 25? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bonnie “prince” billy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bonnie “prince” billy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 25 .

Origineel

And in the night of tiredness let me fall asleep without fighting Trusting you and trusting me too And let me prepared by not fighting what I can't fight Trusting you, trusting me too And I want you and only you Let my heart say this over and over And all other desires that distract me day and night Are false and empty to the core You'll help me close my eyes at night And things will all be good in the morning And from dawn to dusk I sit here before my door And I know that I will see you And all my dark desires I deny or I gave into Will become part of the thing I give to you That I want you and only you Let my heart say this over and over And all other desires that distract me day and night Are false and empty to the core And all my dark desires I deny or I gave into Will become part of the thing that I give to you

 

Vertaling

En in de nacht van vermoeidheid laat me in slaap vallen zonder te vechten Vertrouwend op jou en ook op mij En laat me me voorbereiden door niet te vechten tegen wat ik niet kan vechten Jou vertrouwend, mij ook vertrouwend En ik wil jou en alleen jou Laat mijn hart dit keer op keer zeggen En alle andere verlangens die me dag en nacht afleiden Zijn vals en leeg tot in de kern Jij helpt me 's nachts mijn ogen te sluiten En alles zal goed zijn in de ochtend En van zonsopgang tot zonsondergang zit ik hier voor mijn deur En ik weet dat ik je zal zien En al mijn donkere verlangens die ik ontkende of waaraan ik toegaf zullen deel worden van datgene wat ik aan jou geef Dat ik jou wil en alleen jou Laat mijn hart dit keer op keer zeggen En alle andere verlangens die me dag en nacht afleiden Zijn vals en leeg tot in de kern En al mijn donkere verlangens die ik ontkende of waaraan ik toegaf Zullen deel worden van het ding dat ik aan jou geef