Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bonnie raitt Songtekst: (goin') wild for you baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bonnie raitt - (goin') wild for you baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van (goin') wild for you baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bonnie raitt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bonnie raitt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals (goin') wild for you baby .

Origineel

Struck by the moon, rising too soon I feel a pain deep inside me Cold northern wind, a fist in my chin Makin' me wild for you baby What can I do to get back to you I'm feelin' desperate and lonely The city's a river of cold misery Makin' me wild for you baby I'm down on my knees Hear me cry for you baby Cold misery I would die for you baby I pray you will see These tears I cry Nights I can't sleep, my tears are cheap I'm losin' hold of my senses I can't contain all of this pain And it's makin' me wild for you baby I'm down on my knees Hear me cry for you baby Cold misery I would die for you baby I pray you will see These tears I cry Makin' me wild for you baby Goin' wild for you baby Hear me cry Hear me cry For you baby

 

Vertaling

getroffen door de maan, die te vroeg opkomt Ik voel een pijn diep in mij Koude noordenwind, een vuist in mijn kin Makin 'me wild for you baby Wat kan ik doen om bij je terug te komen Ik voel me wanhopig en eenzaam De stad is een rivier van koude ellende Makin 'me wild for you baby I'm down on my knees Hoor me huilen voor jou baby Koude ellende Ik zou voor je sterven baby Ik bid dat je zult zien Deze tranen die ik huil Nachten kan ik niet slapen, mijn tranen zijn goedkoop Ik verlies grip op mijn zintuigen Ik kan al deze pijn niet bevatten En het maakt me wild voor jou, schatje I'm down on my knees Hoor me huilen voor jou baby Koude ellende Ik zou voor je sterven baby Ik bid dat je zult zien Deze tranen die ik huil Maak me wild voor jou, baby Goin' wild for you baby Hoor mij huilen Hoor mij huilen Voor jou baby