Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bonnie raitt Songtekst: i need you tonight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bonnie raitt - i need you tonight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i need you tonight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bonnie raitt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bonnie raitt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i need you tonight .

Origineel

All you got is this moment The twenty-first century's yesterday You can care all you want to, baby Everybody does, yeah, that's okay So slide over here and give me a moment Your moves are so raw, I've got to let you know I've got to let you know, you're one of my kind I need you tonight 'Cause I'm not sleeping There's something about you, boy That makes me sweat How do you feel? I'm lonely What do you think? Can't think at all Whatcha gonna do? Gonna live my life I need you tonight 'Cause I'm not sleeping, boy There's something about you, baby That makes me sweat How do you feel? I'm lonely What do you think? Can't think at all Whatcha gonna do? Gonna live my life I'm lonely

 

Vertaling

Alles wat je hebt is dit moment De eenentwintigste eeuw is gisteren Je kunt er om geven wat je wilt, baby Iedereen doet dat, ja, dat is oké Dus schuif hierheen en geef me een moment Je bewegingen zijn zo rauw, ik moet het je laten weten Ik moet je laten weten, dat je een van mijn soort bent Ik heb je vanavond nodig 'Cause I'm not sleeping Er is iets aan jou, jongen That makes me sweat Hoe voel je je? Ik ben eenzaam. Wat denk je? Ik kan helemaal niet denken. Wat ga je doen? Ik ga mijn leven leiden. I need you tonight 'Cause I'm not sleeping, boy There's something about you, baby That makes me sweat Hoe voel je je? Ik ben eenzaam. Wat denk je? Ik kan helemaal niet denken. Wat ga je doen? Ik ga mijn leven leiden. Ik ben eenzaam.