Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boo radleys Songtekst: find the answer within

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boo radleys - find the answer within ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van find the answer within? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boo radleys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boo radleys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals find the answer within .

Origineel

I was sitting with the band A drink in each hand There wasn't much to say He asked me for my name Said he was glad he came He wished that he could stay I said the only thing I've got more of is time This isn't what you think, and it's not what I thought it would be You've got a lonely face, do you want my place Where there are all the answers Do you want to join the race, can you keep the pace Or stay and take your chances I was sleeping on my couch I was really out I didn't hear you leave

 

Vertaling

Ik zat bij de band Een drankje in elke hand There wasn't much to say Hij vroeg me naar mijn naam Hij zei dat hij blij was dat hij gekomen was Hij wenste dat hij kon blijven Ik zei dat het enige waar ik meer van heb, tijd is Dit is niet wat je denkt, en het is niet wat ik dacht dat het zou zijn Je hebt een eenzaam gezicht, wil je mijn plaats Where there are all the answers Wil je meedoen aan de race, kun je het tempo bijhouden Of blijf je en neem je kansen Ik sliep op mijn bank Ik was echt uit Ik heb je niet horen weggaan