Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boosie badazz Songtekst: what you want

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boosie badazz - what you want ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what you want? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boosie badazz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boosie badazz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what you want .

Origineel

Nigga fuck what you heard 'bout me Nigga fuck what they say 'bout me nigga I don't give a fuck nigga I be thuggin' nigga Straight up, fuck a nigga straight up Nigga you drunk I keep them Rugers poppin' I had Coogi poppin' I went to jail What happened? Now that Coogi floppin' (It's over) They blame me for some bodies I think they curious We never beefed Don't know what happened to him Period (Fuck that shit) I'm not a lyricist (Nah) I'm a story teller Done smoked a lot of trees But I cook coke better I'm a trendsetter Had tha world ridin' Chargers Had tha thugs clutchin' .40's Made some scary niggas heartless You probably heard a lot of niggas tryna wet me up You probably heard I'm pussy (Guess what) They tryna set you up (Don't be no dummy) You probably tried to take my swag And run wit' it But he ain't cut ya hair right So you can't run wit' it (Ha Ha Ha) They say I died like 20 times But I'm still here Question me for 20 crimes But I never squealed They say my past fucked up I say you dissin' nigga These niggas say I'm fuckin' all tha strippers I say you messy nigga What you know about me What you heard about me Is you sho' about me Ain't no hoe about me What you know about me What you heard about me Is you sho' about me Ain't no hoe about me You probably read tha paper You probably seen tha news You probably guess yo answer (Guilty) After you seen my goons I light up tha room Tha center of attention nigga Ridin' 'round gettin' it nigga Please don't get me twisted nigga Tell me tha truth What you heard about my history nigga Heard 'bout what I did to niggas Stop it I'm not guilty nigga Don't believe ya ears (Fo' real) Don't underestimate tha kid Was a gangsta on tha street Was a gangsta in tha pen They say I love them strippers 'Cause I fuck them strippers Thug swag That's what get 'em I let you bustas tip 'em Tha paper call me Gotti But not tha one from Memphis They call me John Gotti But they wouldn't show about it You heard my shows be wildin' People be straight yellin' "I ain't goin' to Boosie shows, 'cause they gon' start shootin'" I never ran from a fight Always been tha leader Been a Bad Azz Better ask my fuckin' teachers They gon' tell ya What you know about me What you heard about me Is you sho' about me Ain't no hoe about me What you know about me What you heard about me Is you sho' about me Ain't no hoe about me

 

Vertaling

Nigga fuck wat je over me gehoord hebt Neger kan de pot op met wat ze over mij zeggen neger Ik geef er geen fuck om nigga I be thuggin' nigga Straight up, fuck a nigga straight up Nikker, je bent dronken. I keep them Rugers poppin' I had Coogi poppin' Ik ging naar de gevangenis. Wat is er gebeurd? Now that Coogi floppin' (It's over) Geven ze mij de schuld van een paar lijken Ik denk dat ze nieuwsgierig zijn We never beefed Don't know what happened to him Period (Fuck that shit) I'm not a lyricist (Nah) Ik ben een verhalenverteller. Ik heb veel bomen gerookt. But I cook coke better Ik ben een trendsetter. Had tha world ridin' Chargers Had tha thugs clutchin' .40's Maakte sommige enge niggas harteloos Je hebt waarschijnlijk gehoord dat veel nikkers me nat proberen te maken Je hebt waarschijnlijk gehoord dat ik een mietje ben. Ze proberen je er in te luizen. Wees geen domkop. You probably triedna to take my swag And run with' it But he ain't cut ya hair right So you can't run wit' it (Ha Ha Ha) They say I died like 20 times But I'm still here Ondervraag me voor 20 misdaden But I never squealed Ze zeggen dat mijn verleden fucked up is I say you dissin' nigga Deze nikkers zeggen dat ik al die strippers neuk Ik zeg dat je een vuile neger bent Wat je over me weet Wat je over me gehoord hebt Is dat je sho' over mij Er is geen hoer over mij Wat je over me weet Wat je over me gehoord hebt Is dat je sho' over mij Is geen hoer over mij Je hebt waarschijnlijk de krant gelezen Je hebt waarschijnlijk het nieuws gezien Je hebt waarschijnlijk je antwoord geraden (schuldig) After you seen my goons I light up tha room Het middelpunt van de aandacht nigga Ridin' 'round gettin' it nigga Please don't get me twisted nigga Vertel me de waarheid Wat heb je gehoord over mijn verleden nigga Gehoord wat ik nikkers heb aangedaan Hou op. Ik ben niet schuldig, nigga. Geloof je oren niet. Onderschat die jongen niet. Was een gangster op de straat Was een gangster in de bak Ze zeggen dat ik van strippers hou. 'Cause I fuck them strippers Thug swag That's what get 'em Ik laat je bustas fooi geven De krant noemt me Gotti Maar niet die uit Memphis Ze noemen me John Gotti Maar ze willen er niet over praten Je hoorde dat mijn shows wild waren Mensen schreeuwen rechtuit "Ik ga niet naar Boosie shows, want ze gaan schieten" Ik ben nooit weggelopen van een gevecht Altijd de leider geweest Been a Bad Azz Vraag maar aan mijn leraren. Ze zullen je vertellen Wat je over mij weet Wat je over mij gehoord hebt Is dat je sho' over mij Er is geen hoer over mij Wat je over me weet Wat je over me gehoord hebt Is dat je sho' over mij Is er geen schoffel over mij