Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boot camp clik Songtekst: follow me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boot camp clik - follow me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van follow me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boot camp clik! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boot camp clik en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals follow me .

Origineel

Just when you thought it was safe I came back with the double d clan Waitin for da man buckshot, Da bdi...general, if I was you I wouldnt try So many tried so I seen the petty pass by Listen as I take you on a mission with precision Like a brown cent went on a hunt Worldwide searchin for the true ingredients To make the pi ? ? 6 Shorty wanna hound me for a flick But I got my chips, you gettin visions of my lips Dicks swang, it don't mean a thang 'cause when I was down, you was on the other side of town Getting done by starang, when he was in range Now it's gettin cold, so you actin kinda strange Puttin my time to you broke bitches Dont do shit but stress me out, now I'm back in my riches To get my blue print down to my very last dot Every move every motivation that I need Aint no hesitation when ites to rockin when we speak Just follow my lead on this jou-rney You never heard another mc like me Follow my lead on the jour-ney You never heard another mc like me Follow my lead on the journey You never heard another mc like me So poetically on point it's ridiculous Hittin every key bassline when I'm rippin this Dont act like this ain't the shit right now You know my hits make you wanna dance But you still sittin down Dumb fucks have a seat and keep your tongue in your throat And don't bother to quote one note Or in the mirror you kickin the verse to mine 'cause in the freestyle, you'll be the last to rhyme This ain't the battle between the two best no more Survival of the fittest...this shit is war If you got your eyes open, you can see the light If you need a guide, follow wit pride...right Chorus So many people took my lyrics and hooks If I wrote a book about you crook niggas gettin shook In a hot second, I'm a get the hot-steppin On first, when I'm on my verse, niggas need a nurse Witout the kill patient, ain't no hesitation Bring your weapon like your military mind And steppin on e, times over for you mc's All hail to g-o-d's, g-o-d's.... Chorus

 

Vertaling

Net toen je dacht dat het veilig was Ik kwam terug met de dubbele d-clan Waitin for da man buckshot, Da bdi ... generaal, als ik jou was, zou ik het niet proberen Zoveel probeerden het, dus ik zag de kleine voorbij komen Luister terwijl ik je nauwkeurig meeneem op een missie Alsof een bruine cent op jacht ging Wereldwijd zoeken naar de echte ingrediënten Om de pi te maken? ? 6 Shorty wil me opjagen voor een filmpje Maar ik heb mijn chips, je krijgt visioenen van mijn lippen Dicks swang, het betekent geen thang want toen ik beneden was, bevond je je aan de andere kant van de stad Klaar met starang, toen hij binnen bereik was Nu wordt het koud, dus je doet een beetje vreemd Geef mijn tijd aan jou, klootzakken Do not shit maar stress me, nu ben ik terug in mijn rijkdom Om mijn blauwdruk tot mijn allerlaatste punt te krijgen Elke beweging elke motivatie die ik nodig heb Aarzel niet als het gaat om te rocken als we spreken Volg gewoon mijn voorbeeld op deze reis Je hebt nog nooit een andere mc zoals ik gehoord Volg mijn voorbeeld op de reis Je hebt nog nooit een andere mc zoals ik gehoord Volg mijn voorbeeld op de reis Je hebt nog nooit een andere mc zoals ik gehoord Dus poëtisch gezien is het belachelijk Hittin elke belangrijke baslijn als ik dit rippin Doe niet alsof dit op dit moment niet de stront is Je weet dat mijn hits ervoor zorgen dat je wilt dansen Maar je zit nog steeds neer Domme eikels gaan zitten en houden je tong in je keel En neem niet de moeite om één opmerking te citeren Of in de spiegel schop je het vers naar het mijne want in de freestyle rij jij als laatste Dit is niet meer de strijd tussen de twee beste Survival of the fittest ... deze shit is oorlog Als je je ogen open hebt, kun je het licht zien Als je een gids nodig hebt, volg dan trots ... juist Refrein Zoveel mensen namen mijn teksten en haken Als ik een boek over jou schreef, boef provence gettin shook In een hete seconde ben ik de hot-steppin Ten eerste, als ik op mijn vers ben, hebben provence een verpleegster nodig Zonder de vermoorde patiënt, aarzel niet Breng je wapen zoals je militaire geest En stap op e, keer op keer voor je mc's Iedereen begroet g-o-d's, g-o-d's ... Refrein