Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bopnova Songtekst: mi cielo infinito

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bopnova - mi cielo infinito ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mi cielo infinito? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bopnova! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bopnova en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mi cielo infinito .

Origineel

Tu la estrella más linda. Que llegó hasta mi ser.. Tu el cielo y la noche. El tiempo y el amanecer. Hoy surgió un amor en mi alma. Hoy despertó mi ser. Ese sentimiento cálido. Que llegó hasta mi corazón. Quiero que estés viva. Para siempre mi amor. Quiero que compartas. Todo mi ser mi ilusión. En ésta fría noche. Mi mente no se aparta de ti. Siento tus manos cerca. Siento tu presencia aquí. Tu ternura que me envuelve. Tus ganas de soñar. De emprender un mundo nuevo. Ese mundo que soñamos tu y yo. CORO

 

Vertaling

Jij bent de mooiste ster. Dat bereikte mijn wezen... Jij de hemel en de nacht. De tijd en de dageraad. Vandaag ontstond er een liefde in mijn ziel. Vandaag heeft mijn wezen wakker geschud. Dat warme gevoel. Dat bereikte mijn hart. Ik wil dat je leeft. Voor altijd mijn liefde. Ik wil dat je deelt Heel mijn wezen mijn illusie. In deze koude nacht. Mijn gedachten dwalen niet van jou af. Ik voel je handen dichtbij. Ik voel je aanwezigheid hier. Je tederheid die me omringt. Je verlangen om te dromen. Om een nieuwe wereld te beginnen. Die wereld waar jij en ik van dromen. CHORUS