Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: born country Songtekst: that s got to change

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: born country - that s got to change ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that s got to change? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van born country! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van born country en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that s got to change .

Origineel

Ever since I met you baby it's always the same old song I done this or I done that it's always done all wrong That's got to change before I go insane I don't need nobody tellin me that I told you so, so your wrong don't you see If you love me stand by your man and tell me yes dear ,yes you can I fell in love the first day that I met you and I don't think that will ever change I'll leave it up to you but if you keep pickin at me You'll be alone you see I don't need nobody tellin me That I told you so, your wrong don't you see If you love me stand by your man and tell me yes dear ,yes you can

 

Vertaling

Sinds ik jou heb ontmoet, schatje. it's always the same old song I done this or I done that it's always done all wrong That's got to change before I go insane Ik heb niemand nodig die me zegt dat ik het je gezegd heb, dus je hebt het verkeerd zie je het dan niet Als je van me houdt, sta dan naast je man en zeg me ja schat, ja dat kan je Ik werd verliefd op de eerste dag dat ik je ontmoette en ik denk niet dat dat ooit zal veranderen Ik laat het aan jou over. maar als je me blijft pesten Dan ben je alleen, snap je? I don't need nobody tellin me dat ik het je toch gezegd heb, je hebt het mis snap je het dan niet Als je van me houdt, sta dan naast je man en zeg me ja schat, ja dat kan je