Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: born from pain Songtekst: the longest day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: born from pain - the longest day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the longest day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van born from pain! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van born from pain en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the longest day .

Origineel

It's sitting by the overcoat The second shelf, the note she wrote That I can't bring myself to throw away And also Reach she said for no one else but you, 'Cause you won't turn away When someone else is gone I'm sorry 'bout the attitude I need to give when I'm with you But no one else would take this shit from me And I'm so Terrified of no one else but me I'm here all the time I won't go away It's me, yeah well I can't get myself to go away Hey, it's me, and I can't get myself to go away Oh God I shouldn't feel this way, now Reach down your hand in your pocket Pull out your hope for me It's been a long day, always ain't that right And no Lord your hand won't stop it Just keep you trembling It's been a long day, always ain't that right Well I'm surprised that you'd believe In any thing that comes from me I didn't hear from you or from someone else And you're so Set in life man, a pisser they're waiting Too damn bad you get so far so fast So what, so long Reach down your hand in your pocket Pull out your hope for me It's been a long day, always ain't that right And no Lord your hand won't stop it Just keep you trembling It's been a long day, always ain't that right Oh ain't that right It's me, yeah well I can't get myself to go away Hey, well it's me, yeah well I can't get myself to go away Oh God I shouldn't feel this way now Reach down your hand in your pocket Pull out your hope for me It's been a long day, always ain't that right And no Lord your hand won't stop it Just keep you trembling It's been a long day, always ain't that right Reach down your hand in your pocket Well reach down your hand right now It's been a long day, always ain't that right Reach down your hand in your pocket Well reach down your hand right now It's been a long day, always ain't that right Oh ain't that right Well ain't that right, won't ya So come on

 

Vertaling

Het zit bij de overjas. De tweede plank, het briefje dat ze schreef Dat ik niet kan opbrengen om weg te gooien En ook Bereik dat ze zei voor niemand anders dan jij, Want je zal je niet afkeren When someone else is gone Het spijt me van de houding I need to give when I'm with you Maar niemand anders zou deze shit van me pikken En ik ben zo Doodsbang voor niemand anders dan ik I'm here all the time I won't go away Ik ben het, ja nou ik kan mezelf er niet toe zetten om weg te gaan Hey, ik ben het, en ik kan mezelf er niet toe brengen om weg te gaan Oh God, ik zou me niet zo moeten voelen, nu Steek je hand in je zak Haal je hoop voor me eruit It's been a long day, always ain't that right En nee Heer uw hand zal het niet stoppen Just keep you trembling It's been a long day, always ain't that right Nou, ik ben verbaasd dat je gelooft In iets dat van mij komt Ik heb niets van jou gehoord of van iemand anders En je bent zo Vast in het leven man, een pisser ze wachten Jammer dat je zo snel zo ver komt So what, so long Steek je hand in je zak Haal je hoop voor me eruit It's been a long day, always ain't that right En nee Heer uw hand zal het niet stoppen Just keep you trembling It's been a long day, always ain't that right Oh, dat is niet goed It's me, yeah well I can't get myself to go away Hé, nou ben ik het, ja nou ik kan mezelf er niet toe zetten om weg te gaan Oh God ik zou me nu niet zo moeten voelen Steek je hand in je zak Haal je hoop voor me eruit It's been a long day, always ain't that right En nee Heer uw hand zal het niet stoppen Just keep you trembling It's been a long day, always ain't that right Steek je hand in je zak Nou, steek je hand nu naar beneden It's been a long day, always ain't that right Reik met je hand in je zak Reik je hand nu naar beneden It's been a long day, always ain't that right Oh ain't that right Nou, dat is het niet, wil je Dus kom op