Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: børns Songtekst: holy ghost

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: børns - holy ghost ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van holy ghost? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van børns! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van børns en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals holy ghost .

Origineel

[Intro] (Ooh, ooh) [Verse 1] Baby, baby, baby I'm scatterbrained and lost in love Ooh, I crave it on the daily That sugar pill that dopes me up (Ahh) Ooh, it's raining it's pourin' I picture you in the mornin' The hot water and the steam Oh, the way that you feel between Both my hands, on your hourglass The minutes, then the hours pass I wanna watch you bloom Gimme that sweet perfume [Pre-Chorus] It's makin' my heart beat so fast In my mind, you're the angel on the painted glass Lookin' for high, divine, connection I'm a lover, in need of confession [Chorus] Let me satisfy your soul I'm not a saint, but do I have to be? Well, baby, you're my holy ghost And I need you close, come back to me [Verse 2] Baby, baby, baby, baby I fantasize and I pray I'm thirsty for your ecstasy So open up your heavenly gates (Ahh) Ooh, your tenderness is paradise Baby, take me there and I will Worship at your feet You can have my soul to keep [Pre-Chorus] It's makin' my heart beat so fast In my mind, you're the angel on the painted glass Lookin' for high, divine, connection I'm a lover, in need of confession [Chorus] Let me satisfy your soul I'm not a saint, but do I have to be? Well, baby, you're my holy ghost And I need you close, come back to me [Bridge] (Ahh, ahh) (Back to me, back to me, back to me) (Ahh, ahh) (Back to me, back to me, back to me) (Back to me, back to me, back to me) (Back to me, back to me, back to me) [Chorus] Let me satisfy your soul I'm not a saint, but do I have to be? Well, baby, you're my holy ghost And I need you close, come back to me, back to me Let me satisfy your body and soul No, I don't care if it's blasphemy 'Cause baby, you're my holy ghost And I need you close, come back to me (Back to me, back to me, back to me) (You're the holy ghost) (You're the holy ghost)

 

Vertaling

[Intro] (Ooh, ooh) [Verse 1] Baby, baby, baby I'm scatterbrained and lost in love Ooh, I crave it on the daily That sugar pill that dopes me up (Ahh) Ooh, it's raining it's pourin' I picture you in the mornin' The hot water and the steam Oh, the way that you feel between Both my hands, on your hourglass The minutes, then the hours pass Ik wil je zien bloeien Gimme that sweet perfume [Pre-Chorus] It's makin' my heart beat so fast In my mind, you're the angel on the painted glass Lookin' for high, divine, connection I'm a lover, in need of confession [refrein] Laat me je ziel bevredigen Ik ben geen heilige, maar moet ik dat wel zijn? Wel, baby, jij bent mijn heilige geest En ik heb je dichtbij nodig, kom terug naar mij [Verse 2] Baby, baby, baby, baby I fantasize and I pray Ik dorst naar jouw extase So open up your heavenly gates (Ahh) Ooh, uw tederheid is het paradijs Baby, breng me daar en ik zal Aan je voeten aanbidden You can have my soul to keep [Pre-Chorus] It's makin' my heart beat so fast In my mind, you're the angel on the painted glass Lookin' for high, divine, connection I'm a lover, in need of confession [refrein] Laat me je ziel bevredigen Ik ben geen heilige, maar moet ik dat wel zijn? Wel, baby, jij bent mijn heilige geest En ik heb je dichtbij nodig, kom terug naar mij [Bridge] (Ahh, ahh) (Terug naar mij, terug naar mij, terug naar mij) (Ahh, ahh) (Terug naar mij, terug naar mij, terug naar mij) (Terug naar mij, terug naar mij, terug naar mij) (Terug naar mij, terug naar mij, terug naar mij) [refrein] Laat me je ziel bevredigen Ik ben geen heilige, maar moet ik dat zijn? Wel, baby, je bent mijn heilige geest En ik heb je dichtbij nodig, kom terug naar mij, terug naar mij Laat me je lichaam en ziel bevredigen Nee, het kan me niet schelen als het blasfemie is Want schatje, jij bent mijn heilige geest En ik heb je nodig, kom bij me terug (Terug naar mij, terug naar mij, terug naar mij) (Jij bent de heilige geest) (Jij bent de heilige geest)