Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bosson Songtekst: baby don t cry da bump remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bosson - baby don t cry da bump remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby don t cry da bump remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bosson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bosson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby don t cry da bump remix .

Origineel

Baby don't cry over me, save your love Baby don't cry over me, don't want you to live like that Baby, help yourself stop living in a lie, ahh Lady, it's your life 'till the moment that you die, ahh I won, i won, i wonder 'bout tender lovin' to me They say, they say, to stay away from me I know, i know, i know i do the right thing [Chorus:] Baby don't cry over me, save your love Baby don't cry over me, don't want you to live like that You're all alone, yeah You're all alone, don't want you to live like that Baby, just for you i'm givin' it a try, ahh Lady, seems to be a definite goodbye, ahh 2 pe, 2 pe, 2 people out on the unsafe ice you see, you see, you seem to keep your lies Our me, our me, our memories will delight our life You'll be, you'll be forever in my mind... [Chorus] Don't talk about, forget about Don't talk about Things go up, and things go down Say you won't cry and i'll sing to you now Things go up, and things go down Say you won't cry and i'll sing to you now [Chorus]

 

Vertaling

Schatje huil niet om mij, bewaar je liefde Schatje huil niet om mij, ik wil niet dat je zo leeft Baby, help jezelf te stoppen met leven in een leugen, ahh Lady, it's your life 'till the moment that you die, ahh I won, I won, I wonder 'bout tender lovin' to me They say, they say, to stay away from me I know, I know, I know I do the right thing [Chorus:] Baby don't cry over me, save your love Baby don't cry over me, don't want you to live like that You're all alone, yeah You're all alone, don't want you to live like that Baby, just for you I'm givin' it a try, ahh Lady, seems to be a definite goodbye, ahh 2 pe, 2 pe, 2 mensen op het onveilige ijs zie je, zie je, je lijkt je leugens te houden Ons ik, ons ik, onze herinneringen zullen ons leven verrukken Je zult, je zult voor altijd in mijn gedachten zijn... [refrein] Praat er niet over, vergeet het Praat niet over Dingen gaan omhoog, en dingen gaan omlaag Zeg dat je niet zult huilen en ik zal nu voor je zingen Dingen gaan omhoog, en dingen gaan naar beneden Zeg dat je niet zult huilen en ik zal nu voor je zingen [Chorus]